Serviceavtal

Säkerhetsbranschen växer. Både försäkringsbolag och myndigheter ställer olika krav beroende på verksamhet. Serviceavtal är i vissa branscher krav idag – men bra för alla.

Ett larm som inte fungerar kan få katastrofala följder. Det gäller nästan oavsett bransch. Försäkringsbolagen har genom åren allt för ofta sett larm som inte fungerar som de ska och ställer därför krav. Brandmyndigheten likaså. Olika branscher har olika krav. Men även utan lag- och försäkringskrav ska givetvis larm fungera. Dygnet runt. Varje dag. Året runt.

Vi hjälper er att reda ut vad som gäller för just er verksamhet och ni kan lita på att vi håller koll på regelverket åt er. Ni får också hjälp att hitta system som är anpassat efter er verksamhet och skräddarsys just för er.

Ni kan också genom ett serviceavtal förhandla fram en rad förmåner - vid sidan av ett pålitligt och fungerande larm - som till exempel snabbare inställningstid, rabatterade kostnader på material och förmånligare timkostnad när säkerhetstekniker arbetar hos er. Ni blir dessutom prioriterad kund vilket skapar flera mervärden.

Genom att vi är fabrikatsobundna kan vi bemöta marknadens önskemål. Ni kan därför välja eller få hjälp att välja det system som passar just er. Vi väljer öppna plattformar i våra system så att ni inte blir låsta när det gäller service. 

Naturligtvis har vi alla certifieringar och tillstånd som krävs för att våra utbildade ingenjörer och tekniker ska kunna arbete hos er.