Passersystem

Passersystem med elektrisk låsning blir allt vanligare. Det är kostnadseffektivare, säkrare och medför bättre spårbarhet än traditionell nyckelhantering. Ni väljer säkerhetsnivå och våra certifierade specialister skräddarsyr den lösning som passar er.

Fördelarna med passersystem är många. Systemet loggar användandet så att ni i efterhand kan kontrollera vem som passerat den aktuella dörren vid en viss tid. Ni kan även koppla olika behörighetskategorier till en person, så att passagekortet bara fungerar i valfria dörrar och tider. Och, inte minst viktigt, så går det enkelt att spärra de kort som tappats bort. För många företag som har investerat i ett passersystem så är kostsamma byten av nycklar och cylindrar nu historia.

Men de tekniska fördelarna skapar en mängd olika frågor.

Vilken skyddsnivå behöver ni i era lokaler? Springskydd eller brytskydd? Olika typer av behörigheter? Ska andra system integreras? Ska ni använda passagekort med foto eller räcker det med en enklare variant?

För en lekman är det svårt att skilja på ord och begrepp som Prox, Mifare, Desfire, tag, passagekort, delat montage eller vad det nu kan vara.

Ni får hos oss tillgång till våra utbildade och certifierade experter som hjälper er att reda ut ovanstående och andra begrepp. Eftersom vi är fabrikatsobundna kan vi hjälpa er att hitta rätt fabrikat och sedan skräddarsy den lösning som passar just er verksamhet.