Inbrottslarm

Hur skyddar man sig från inbrott? Vilket inbrottslarm är bäst? Ska larmet kopplas till larmcentral, vaktbolag eller mobiltelefon? Ska en kamera starta när larmet går? Behövs tillstånd för kamera? Ni får hjälp att hitta svaren på alla frågor kring inbrottslarm hos oss.

Den tekniska utvecklingen är snabb inom inbrottslarm. Tyvärr känns det som att det behövs. Idérikedomen hos inbrottstjuvar ökar också. Vill ni skydda er egendom gäller det att hänga med – och ni får en trygghet genom att vi är godkänd anläggarfirma enligt SSF1015 för inbrottslarm i larmklass 1-3.

Utvecklingen gör att det är särskilt viktigt att det finns ett regelverk. Våra experter följer Svenska stöldskyddsföreningens regelverk SSF 130 och är certifierade av SBSC.

Behöver ni en riskanalys av er anläggning hjälper vi till att göra den. Vår långa erfarenhet av inbrottslarm avseende företag, industrier, kommuner, landsting och institutioner drar ni nytta av när inbrottslarm till just er anläggning projekteras.

Ni får hjälp att förstå vilka fördelar man kan få om larmet sammankopplas med andra system såsom kameror, passersystem med mera. Som godkänd anläggarfirma utfärdar vi anläggarintyg som säkerställer kvalitén. Anläggarintyg kan vara ett hjälpmedel vid kontakt med ert försäkringsbolag angående premienivåer. Och eftersom vi är fabrikatsoberoende så får ni tillgång till den teknik som passar ert behov.