Driftslarm

Ett effektivt driftslarm gör att ni sparar tid och pengar – och får en säkrare anläggning. Enkelt uttryckt är det ett gemensamt larm för alla larm i driften. Eftersom det är olika behov i olika branscher får ni hjälp av våra specialister att ta fram den lösning som passar er.

Driftslarm kan se ut på nästan hur många sätt som helst. Det kan vara ett separat system eller läggas in i andra system. Ni kan få larmen via en app eller som sms eller på en webbsida eller på andra sätt som passar just er.

Variationen är enorm.

Det viktiga är att larmet, som meddelar att någon form av teknisk åtgärd krävs, kommer till rätt person hos er på ett snabbt och smidigt sätt. Oavsett om det handlar om temperaturkoll i en anläggning eller störningar på fläktar eller pumpar eller något helt annat. Det gör att kostsamma produktionsstopp eller andra onödiga fel kan undvikas eller, om de ändå inträffar, går att åtgärda snabbare.

Ni är experter på er anläggning och verksamhet – vi på att säkra den efter era önskemål. Eftersom vi är fabrikatsobundna får ni hjälp hos oss att hitta det system som passar er allra bäst.