Pneumatik

Pneumatik brukar översättas med tryckluftsteknik. Det låter enkelt. Men ni, och vi, vet att det krävs stora kunskaper för att olika luftsystem ska fungera optimalt – och tillgång till experter på pneumatik får ni genom oss.

Genom att ni anlitar våra tekniker får ni tillgång till stor och bred erfarenhet av installationer av luftsystem från kärnkraft, petrokemi, raffinaderi, farttygsindustri och pappersindustri. Ni kan lita på att vi arbetar med kända fabrikat inom branschen vad gällande klämringskopplingar – och att vi är certifierade av tillverkare för montage installation av kopplingar på klenrörsystem.

Ni erbjuds trygghet i form av gedigen kompetens och erfarenhet, som sträcker sig från egen verkstad med byggnation av provtagningsutrusning för laboratorier till installation av kompletta klenrörsystem på ett industrikomplex.

Behöver ni även konstruktionshjälp vid projekt eller nybyggnation erbjuder vi er lösningar. En optimal placering av ett luftfördelningssystem i en processanläggning vinner skalfördelar vid installation av rören och därmed minskade projektkostnader.

Vi arbetar gärna med Hookup-system, då du som kund vet vad som ingår i en viss typ av installation av ett objekt.