Instrumentservice

Söker ni instrumentservice har ni kommit hem. Ni får genom oss instrumenttekniker med lång och gedigen erfarenhet av service och underhåll – och inte minst unika alternativ och lösningar för att ha personal dygnet runt, året runt.

Beroende på ert behov erbjuder vi helhetslösningar till fast- eller löpande kostnad. För att undvika onödiga driftsstörningar får ni arbeta med tekniker som är lösningsorienterade och har hög fokus på att skapa mervärden för er som kund.

Tekniker kan, om ni vill, finnas på plats vid uppstart och loop-check för att minska risken för att el- och instrumentfel försvårar eller försenar en uppstart.

Ni kan även hyra specialverktyg och felsökningsutrustning för både längre och kortare perioder. Ett unikt koncept erbjuds ni också.

I det erbjuds ni operatörshjälp där vi tillhandahåller personal som ingår i er ordinarie produktionsbemanning. Vi säkerställer tillsammans därmed tillgängligheten dygnet runt hela året. Genom våra kontaktvägar av tjänster och leverantörer erbjuds ni en optimal lösning och får samtidigt hög tillgänglighet vid kraftig arbetsbelastning eller semester på er processanläggning.