System för styr- och reglertjänster

Felaktig värme och felaktig ventilation kostar stora pengar – och gör arbetsmiljön dålig. Ni kan öka lönsamheten och få ett bättre inomhusklimat genom effektiva system för att justera, styra och reglera. Våra experter skräddarsyr en användarvänlig lösning just för er.

Alla fastigheter har olika behov. Ventilation och temperatur kanske ska dras ner på natten för att öka lagom tills lokalerna fylls? Vad händer med er ventilation om larmet går?

Möjligheterna inom fastighetsautomation är enorma och utvecklingen snabb.

Genom oss får ni tillgång till utbildade och certifierade experter som bygger styr- och reglertjänster som passar just er. Vår personal tar, i samarbete med er, hand om hela kedjan från kalkylering och projektering till programmering och konstruktion. Eftersom vi är fabrikatsoberoende får ni tillgång till den teknik på marknaden som passar er verksamhet. Ni binder er inte heller till ett visst fabrikat, programleverantör eller entreprenör.

Styr- och reglersystemen optimeras så att energiförbrukningen blir minska möjliga.

Av erfarenhet vet både ni och vi att det är viktigt att anläggningen är lätt att sköta. Den ska inte byggas av ingenjörer för ingenjörer. Användarvänligheten är en nyckel till lönsamheten. Den anläggning vi skapar åt er görs så att ni själva och enkelt via internet kommer åt att justera värden och temperaturer så att er lösning blir flexibel.

Och, förstås, vinner miljön på energieffektiviseringen.