Mekanisk verkstad

En mekanisk verkstad, en montageverkstad och en servicegrupp som alltid kan rycka ut. Ni får genom oss tillgång till en samlad kompetens kring det mesta som har med mekanik att göra – och kan därför få snabb och relevant hjälp med er maskinpark.

Smart mekanik och förfinad elektronik är grunden i mycket på industrier. Men industrimiljön sliter. Rätt utfört montage, underhåll, reparationer och ombyggnader optimerar användning av er maskinpark sparar både pengar och miljö.

I vår mekaniska verkstad har vi själva en avancerad maskinpark som är grunden till det ni behöver hjälp med när det gäller maskinbearbetning i form av svarvning, fräsning och slipning. Där får ni tillgång till både moderna verktyg och stor erfarenhet av både konstruktion och mekaniskt underhåll.

Att ni ska känna trygghet är viktigt

Maskinreparationer, reparation av växellådor, lagermontering, oljetryckförband, svetsning och annat som ni kan behöva hjälp med utförs i vår montageverkstad där det bland annat finns stor lyftkapacitet på 45 ton, stor liggande press som tar 400 ton, ugn, tryckstegrare, dragstänger – och inte minst stor kunskap.

Vid planerade, eller akuta, stopp kan vår utbildade servicegrupp rycka ut och utföra reparations- och montagearbeten hos er.

Den samlade kompetens som finns i Midroc underlättar för er då vi kan erbjuda en totallösning utifrån era krav och önskemål.