Installation av laddstolpar

Elbilsladdare, laddstolpe, laddbox… När antalet elbilar ökar starkt blir nya ord plötsligt vardag. Vill ni ladda bilen elsäkert och ligga i framkant av den här tekniken har vi experterna som, först av allt, ser om er elcentral klarar den ökade belastningen och sedan hittar rätt lösning för er.

Regeringens mål att fasa ut de fossila bränslebilarna till 2030 driver på utvecklingen. När ni väljer att skaffa laddstolpar eller laddboxar bidrar ni till att bygga den infrastrukturen tillsammans med oss.

Eftersom vi är leverantörsobundna får ni alla branschens märken att välja bland och vi hjälper er att skräddarsy det som passar er bäst. Både när det gäller mjukvaruleverantör och tillverkare av den fysiska stolpen och själva installationen. Ni får en partner som kan Elsäkerhetsverkets rekommendationer och finns med genom hela kedjan under projektering, installation och service.

Sedan 2010, då vi med kommuner och energibolag ingick i projektet Shopping Circle, har vi drivit på utvecklingen kring laddstolpar. Idag ingår vi i flera samarbeten för att utveckla infrastrukturen kring elfordon. Ni får del av de erfarenheterna genom oss.

Ni blir en av alla privatpersoner, föreningar, små företag, stora industrier och kommuner som tillsammans med och genom oss bidrar till miljövänligare trafik – och säkra laddstationer.

Relaterat material

  1. Elsäkerhet kring laddinfrastrukturen för elbilar
  2. Power circle
  3. Klimatklivet – lokala klimatinvesteringar
  4. Elbilsgenerationen provkör bensinbil