Säkerhetslösningar

Oavsett om det gäller brandlarm, inbrottslarm, passagesystem, kameraövervakning eller överordnat system, handlar hela vårt säkerhetsarbete om att ligga steget före.

Det handlar inte bara om att hålla objudna gäster borta. Ett säkerhetssystem ska vara ett stöd så att du tryggt kan fokusera på din verksamhet.

Med stor erfarenhet från företag och organisationer i alla branscher, vet vi vad som krävs för att hitta en innovativ lösning i ett öppet system – utan att du ska behöva vara låst till en leverantör. Men eftersom varje plats är unik, gör vi först en analys för att förstå vad just du behöver.

Tillsammans med våra behöriga ingenjörer skräddarsyr vi ditt säkerhetssystem, komplett för vad eller vem du behöver trygga. 

Våra tjänster inom security

Överordnade system

Överordnade system bygger på en programvara som samlar in och presenterar information från olika underliggande system. Du får en samlad översikt över din säkerhetsanläggning med möjlighet att både styra och hämta information från ett och samma gränssnitt.

Passersystem

Passersystem med elektrisk låsning blir allt vanligare. Det är kostnadseffektivare, säkrare och medför bättre spårbarhet än traditionell nyckelhantering. Ni väljer säkerhetsnivå och våra certifierade specialister skräddarsyr den lösning som passar er.

Driftslarm

Ett effektivt driftslarm gör att ni sparar tid och pengar – och får en säkrare anläggning. Enkelt uttryckt är det ett gemensamt larm för alla larm i driften. Eftersom det är olika behov i olika branscher får ni hjälp av våra specialister att ta fram den lösning som passar er.

Brandlarm

Installation av detektorer, larmknappar och larmdon installeras kräver kunskap. Därför är det viktigt att ni vänder er till en certifierad anläggarfirma för brandlarm. Inom ramen för regelverket skräddarsyr vi ert brandlarmsystem.

Inbrottslarm

Hur skyddar man sig från inbrott? Vilket inbrottslarm är bäst? Ska larmet kopplas till larmcentral, vaktbolag eller mobiltelefon? Ska en kamera starta när larmet går? Behövs tillstånd för kamera? Ni får hjälp att hitta svaren på alla frågor kring inbrottslarm hos oss.

Trygghetslarm

Trygghetslarm gör tillvaron säkrare för äldre, funktionshindrade eller andra med behov. I hemmet och på olika typer av boenden. Ni kan genom att vi är leverantörsobundna få hjälp att hitta lösningar och installera, underhålla och utföra service på marknadens alla larm.

Kameraövervakning

Kameraövervakning blir allt vanligare. Både för produktion och för säkerhet. Ett område, en produktionsanläggning, en butik eller något annat ska övervakas. Vilken kamera ska ni välja? Behövs tillstånd? Vi kan svara på era frågor.

Serviceavtal

Säkerhetsbranschen växer. Både försäkringsbolag och myndigheter ställer olika krav beroende på verksamhet. Serviceavtal är i vissa branscher krav idag – men bra för alla.

Hur kan vi hjälpa er?