Instrument

Valfrihet och helhetstänkande är grundläggande. För när det kommer till instrumentering finns det ingenting vi inte kan lösa.

Förmodligen vill du ha full kontroll över hur din anläggning mår och säkerställa en optimal funktion. För det är precis vad vi erbjuder. Vår långa erfarenhet täcker ett brett spann inom instrumentering och vi vågar påstå att vi kan lösa allt. Från kalibrering och programmering till underhåll och service, med elektriker som vet.

Tillsammans med oss får du valfriheten och vi låser dig inte till en specifik instrumentering. Hellre går vi omvägen, snarare än genvägen, för att du ska få en lösning som passar.

Våra tjänster inom instrument

Installation av instrument

Instrumentinstallation är grunden inom processindustrin. Ni hittar hos oss stor och bred erfarenhet från kärnkraft, petrokemi, raffinaderi, farttygsindustri och pappersindustri. Sammansättningen av projektorganisationen anpassas alltid efter er som kund.

Instrumentkalibrering

Verifiering/kalibrering av storheter såsom tryck, temperatur, flöde, spänning, ström och resistans är nödvändigt för att er verksamhet ska fungera utan onödiga fel. Som en av de ledande leverantörerna erbjuder vi sådana tjänster – hos oss eller hos er.

Instrumentprogrammering

Programmering av styrsystem kan vara allt från den enklaste av typ regulator till invecklade DSC-system. Ni får genom oss en märkesoberoende samarbetspartner som därför kan välja en leverantör med den optimala lösningen för just er.

Ventilservice

Pyspunka på ett cykeldäck kan vara jobbigt. Det vet alla. Vad problem med ventiler inom industrin kan ställa till med är en annan nivå. Det vet ni desto mer om. Genom oss får ni professionell ventilservice i vår verkstad eller på plats hos er.

Pneumatik

Pneumatik brukar översättas med tryckluftsteknik. Det låter enkelt. Men ni, och vi, vet att det krävs stora kunskaper för att olika luftsystem ska fungera optimalt – och tillgång till experter på pneumatik får ni genom oss.

Instrumentservice

Söker ni instrumentservice har ni kommit hem. Ni får genom oss instrumenttekniker med lång och gedigen erfarenhet av service och underhåll – och inte minst unika alternativ och lösningar för att ha personal dygnet runt, året runt.

Hur kan vi hjälpa er?