Ny modern bilhall i Örebro

Möller Bil är en stor och etablerad återförsäljare av bilar i Örebro. De hade behov av nya, moderna och funktionella bilhallar. Midroc var involverad när Möller Bil i Örebro byggde en ny hall för Audi fick sedan en totalentreprenad vid ombyggnationen en ny hall för Volkswagen.

Köpet av en ny bil är stort för många. I en modern bilhall bör det finnas både bra exponeringsytor och fungerande kontor och gemensamma utrymmen. Kunder vill kunna besöka och se och känna på bilarna och därför är utställningsytorna viktiga.
Möller Bil på Ozongatan 1 i Örebro har etablerat sig som en av stadens starkaste bilhandlare och var i behov av nya bilhallar. Företaget är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbila. Under 2012-2013 byggdes först en ny hall på cirka 2 300 kvm för Audi. Därefter byggde man sedan om en bilhall på cirka 2 000 kvm för Volkswagen för att få den modernare och funktionell.

I Audihallen hade Midroc en utförandeentreprenad och installerade el, brandlarm och data. I bilhallen för Volkswagen hade Midroc en totalentreprenad och fick en rolig utmaning i att utifrån en planritning på hur lokalerna skulle se ut, utan kravspec, ta fram och presentera lösningar. Midroc stod sedan för projektering, funktioner och beskrivningar och installerade el, brandlarm och data.
LED-armaturer användes genomgående och lösningar tog hänsyn till miljön.

Det är alltid roligt när samarbeten görs åt båda håll. Midroc har genom åren köpt en hel del tjänstebilar av Möller Bil vilket gav projektet en extra dimension.

Kontakt:
Patrik Barton
010-471 33 39
patrik.barton@midroc.se