Case

Tillsammans har vi tagit oss an utmaningar inom industri, energi, infrastruktur, bygg och fastighet sedan 1996. Här ser du ett urval av alla de innovativa lösningar vi levererat genom åren.

Filtrera resultat

Case

Cisternmålningar på samtliga raffinaderier i Sverige

Alucrom har under året genomfört cisternmålningar på samtliga raffinaderier i Sverige (Preem, St1, Nynäs) samt på flera oljedepåer runt om i landet
Case

Underhåll av bro i Huskvarna

Alucrom har som totalentreprenör utfört komplett underhåll av en gång- och cykelbro i Huskvarna
Case

Broräcken - Stockholm

Alucrom utför blästring & målning av broräcken för en GC-bro norr om Stockholm. Arbetet utförs på en av våra anläggningar i Stockholm.
Case

Invändig cisternmålning

Invändig cisternmålning
Case

Nytt kontrollrum till Preemraff, Göteborg

Vart sjätte år görs ett revisionsstopp för att se över anläggningen på Preemraff i Göteborg och i samband med revisionsstoppet 2011 fick vi två dygn på oss att flytta Preemraffs kontrollrum.
Case

Konstverk

Ibland får vi in udda föremål för ytbehandling i våra anläggningar. Detta konstverk är tillverkat av STUDIO EBBA BOHLIN AB och ytbehandlat på vår anläggning för tunga fordon i Stockholm.
Case

Blästring & målning av ett hjärta

På piren i Lysekils södra hamn möts du av ett värmande rött hjärta som blästrats och målats av Alucrom.
Case

Stålstommar/Byggstål

Alucrom utför kontinuerligt ytbehandling av olika typer av stålstommar och takfackverk. Dessa ytbehandlas oftast enligt kraven i EN 1090-2. Allt från enkel verkstadsgrundfärg i korrosivitetsklass C1 för stål som i vissa fall byggs in, till korrosivitetsklass C5-M (marin), med högsta krav på hållbarhet i extrema miljöer.
Case

KA3 & KK4 LKAB

Midroc Automation har framgångsrikt genomfört leveransen av processtyrsystemet till LKABs nya anriknings- och kulsinterverk i Kiruna KA3 och KK4. Projektet genomfördes på rekordtid med ca 300 ingenjörer och montörer som presenterade och levererade på topp.