Case

Tillsammans har vi tagit oss an utmaningar inom industri, energi, infrastruktur, bygg och fastighet sedan 1996. Här ser du ett urval av alla de innovativa lösningar vi levererat genom åren.

Filtrera resultat

Case

Blästring & målning av ett hjärta

På piren i Lysekils södra hamn möts du av ett värmande rött hjärta som blästrats och målats av Alucrom.
Case

Broräcken - Stockholm

Alucrom utför blästring & målning av broräcken för en GC-bro norr om Stockholm. Arbetet utförs på en av våra anläggningar i Stockholm.
Case

Undervattensdraken

Nu är det möjligt att utvinna kraft från vågornas rörelser, långt ner under havets yta. Läs mer om hur vi tillsammans kan skapa en mer hållbar morgondag med den senaste tekniken.
Case

Invändig cisternmålning

Invändig cisternmålning
Case

Konstverk

Ibland får vi in udda föremål för ytbehandling i våra anläggningar. Detta konstverk är tillverkat av STUDIO EBBA BOHLIN AB och ytbehandlat på vår anläggning för tunga fordon i Stockholm.
Case

Ny modern bilhall i Örebro

Möller Bil är en stor och etablerad återförsäljare av bilar i Örebro. De hade behov av nya, moderna och funktionella bilhallar. Midroc var involverad när Möller Bil i Örebro byggde en ny hall för Audi fick sedan en totalentreprenad vid ombyggnationen en ny hall för Volkswagen.
Case

Äldreboende som är tryggt för alla

Ny teknik gör de äldre tryggare. Så kan man sammanfatta satsningen på projektet Ängsbacken i Sandviken. Äldreboendet har byggts i tre etapper. Midroc svarar för kraft, belysning och säkerhet i detta partneringprojekt med bland annat Skanska.
Case

Energiförbrukningen minskade med 29%

Textilia, som tvättar och hyr ut personalkläder och textilier, sänkte sin energiförbrukning med 29% på anläggningen i Örebro. Detta efter att Midroc i ett partneringprojekt med Textilia genomfört en rad åtgärder med målet att uppnå kraven på Svanenmärkning 3.0.
Case

Säkerhetslösningar för ny brandstation

Behovet av en ny brandstation var stort. RIB-styrkorna i Lindesberg, som är en del av Nerikes Brandkår, åker på i snitt 200 larm per år. För Midroc var det lite ovanligt att först projektera och ta fram ritningar till underlag för byggföretagen och sedan avvakta beslut om byggnationen överhuvudtaget skulle bli av.