Kransystem

Midroc Crane systems erbjuder flexibla lösningar som möter högt ställda mekaniska och styrtekniska krav till kunder inom branscher som Järn och Stål, Kärnkraft, Papper och Massa samt Fordon.

Midroc Crane System är en hel- eller semiautomatisk logistiklösning, skapad för att ge dig extremt korta drifttagningstider.

Vår kompetens kring konstruktion och implementation spänner över flera branscher. Så oavsett om det handlar om godsflödeshantering, lagerhållning, service eller uppdatering av befintliga system kan vi hjälpa dig.

Fördelar för våra kunder

  • Svensk leverantör med totalåtagande
  • Midroc kan svensk industris verksamhet, lokala standarder osv
  • Närhet till service
  • Kranen blir alltmer integrerad i produktionsprocessen
  • Midroc har stor erfarenhet av kranleveranser (över 100 kransystem)
  • Ökad kontroll och bättre styrning av projektet

Tillsammans med våra kunder och vår samarbetspartner, Bang Kransysteme GmbH, i Tyskland har vi utvecklat några av Europas modernaste kransystem. Med helautomatiserade processer för bättre funktion och ett maximalt utnyttjande av anläggningen skapar vi lönsamhet för våra kunder genom att erbjuda säkra och hållbara lösningar inom godsflödeshantering, lagerhållning, service och uppdatering av befintliga system. Vi erbjuder flexibla lösningar som möter högt ställda mekaniska och styrtekniska krav.  

Vi är certifierade enligt ISO 9001 (kvalitet), EN 1090-1 (Stålkonstruktioner), KTA 1401 (kvalitetssäkring kärnkraft), ILO-OSH 2001 (arbetsmiljö).