Midroc Properties

För människor som ser möjligheter

Midroc Properties skapar platser, byggnader, kontor och hem som inspirerar och ger förutsättningar för människor att leva sina liv som de vill.

Bättre kontor som gjorda för samarbete. Mysigare grillkvällar och närmre till de roligaste lekplatserna. Inspirerande stadsdelar för umgänge och utbyte. Säkra investeringar och trygga byggprocesser. För människor som ser möjligheter är Midroc ett bra val. Vi skapar förutsättningar för hur människor vill arbeta, bo och utvecklas.

Kontor

Midroc utvecklar kontor för ett modernt arbetsliv med höga krav på flexibilitet. Kontor som hjälper företag att stärka sina varumärken, behålla sina talanger och helt enkelt älska att gå till jobbet. Vem vill inte bjuda in kunder till ett kontorshus som är en riktig snackis?

Bostadsbyggande

Midroc utvecklar bostäder som sticker ut från mängden. I attraktiva områden skapar vi hem med karaktär där design och funktion går hand i hand. Med rätt läge, god arkitektur och närhet till service, barnomsorg, skolor och kommunikationer bidrar vi till en vardag full av möjligheter.

Markutveckling

Vi lyssnar till vad människor vill ha och väntar sig. Utifrån det skapar vi visioner och målsättningar för projekt som blir områden med stor potential. Vår storlek, erfarenhet och våra beprövade processer förankrade i säkra metoder gör oss till en trygg samarbetspartner.

Byggentreprenad

Önskar du dig kortare byggtider, lägre projekt- och kapitalkostnader och en engagerad samarbetspartner som tar ansvar för hela byggprocessen? Då är det oss du ska arbeta tillsammans med.

Kontakta oss

Här kan du kontakta oss