Våra tjänster

Midroc Mechanical erbjuder kvalificerade tjänster inom rör- och mekaniska projekt samt underhåll på den nordiska marknaden.​

Vårt fokus är kvalificerade tjänster inom rör- och mekaniska projekt samt underhåll

Våra tjänster

Underhållsstopp

Ett väl genomfört underhållsstopp är nyckeln till god lönsamhet och tillsammans kan vi långsiktigt effektivisera verksamheten.

Underhåll av rör & mek

Vi sätter alltid säkerheten i första rummet och utgår från er anläggnings förutsättningar för att uppnå bästa resultat

Prefabricering av rör och stål

Vi kan utföra prefabricering av rör och stål i flera av våra verkstäder. Vi har möjlighet att planera alltifrån utförande, materialinköp till resursplanering eller genomföra utvalda delar av projektet.

Specialsvetsreparationer

Midroc Mechanical har just framgångsrikt avslutat större svetsprojekt över hela världen där det har krävts klassgodkända svetsprocedurer och metoder. Vi kan erbjuda sådana kvalitetssvetstjänster var som helst i världen och när som helst.

Svetsning

Kompetens och erfarenhet gör att Rodoverken klarar av att svetsa i ett stort antal materialgrupper

Bultsträckningstjänster

Vi kan erbjuda ett omfattande sortiment av monteringsutrustning, vilket är en garanti för att vi vid behov kan erbjuda speciallösningar för bultsträckning.

Globala mättekniska tjänster

Våra mättekniska tjänster finns tillgängliga på alla våra anläggningar världen över och går att använda inom nästan vilken bransch som helst – stålverk, flygindustrin, kraftproduktion, biltillverkning, sjöfartsnäring och många fler.

Pumprenoveringstjänster på plats

Professionell pumpreparation, renovering och översyn, utförd av erkända pumpspecialister, tillhör de bästa investeringar man kan göra för att öka livslängden hos sin industriella pumputrustning. Med decennier av erfarenhet i bagaget kan vi spara tid och pengar åt dig var än ditt företag pumpar vätska.

Laserrikttjänster & uppmätningar på plats

Dåligt riktade anläggningar orsakar ökat slitage, förtida anläggningshaverier, försämrad processeffektivitet och lägre tillgänglighet hos anläggningen. Varför riskera framgången för din verksamhet – när precisionsinriktning med laser är så enkel att ordna?

Axelrenovering on-site var som helst i världen

Glöm de direkta kostnaderna och krånglet med att ta isär hela maskinen bara för att kunna demontera axeln – och produktionstappet, den dyra transporten, reparationskostnaderna och återmonteringen. Vi har ett beprövat alternativ.

Maskinöversyn

Vårt företag har gjort sig ett namn långt utanför Tysklands gränser för sina renoveringar och reparationer av pressar och verktygsmaskiner från alla möjliga tillverkare.

Stationär bearbetning

I vår verkstad har vi maskiner och utrustning för reparationer och nytillverkning av maskin-komponenter.

Läcktätning

Vi hjälper er med alla typer av läcktätning, där våra tekniker har mångårig erfarenhet.

Mobil bearbetning

Vår egenutvecklade teknik för mobil bearbetning omfattar uppdrag som kan utföras i en välutrustad verkstad.