Några ord från chefen

Jonas Bergmark VD på Midroc Automation

Varför tycker du att det är roligt att gå till jobbet?

För att dra till med en floskel så är det för att den ena dagen aldrig är den andra lik och här är allt möjligt. Vi har många olika typer av projekt, både i Sverige och utomlands, något som leder till att frågeställningarna varierar. Det som är roligast är att vi har en sån bra stämning på jobbet – alla går in för det dom gör med engagemang och hjärta och gör verkligen allt för att bidra på bästa sätt. Ett sånt ställe är det stimulerande att vara chef på.

Varför ska man jobba på Midroc Automation?

Vår drivkraft är att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens för att skapa framgång och utveckling för våra medarbetare och kunder, vilket jag tycker märks. Inte bara för att vi är ett företag där vi kan erbjuda bra utvecklingsmöjligheter och chansen att prova på olika saker utan för att vi jobbar mycket med vår kultur och våra värderingar. Vi är ett företag där våra anställda känner att vi inte bara drivs av jakten på lönsamhet utan även jakten på att hitta en djupare mening i det vi gör. Att betala skatt där vi verkar ser vi t.ex. som en självklarhet.

Vem passar in hos oss?

Vi vill vara en arbetsgivare som passar i alla livets skeden och som ser vill varje enskild medarbetares rådande behov och situation. Det jag ser som en gemensam nämnare hos våra anställda är dock förmågan att ta personligt ansvar. Mycket av vår framgång beror just på att vi har anställda som brinner för det dom gör och sin egen utveckling och det när också något vi uppmuntrar till - att ta egna initiativ och våga.