Partners

DOT - Nordens ledande fullserviceleverantör inom ytbehandling och korrosionsskydd av stål och järn, som levererar högkvalitativ ytbehandling varje dag med omfattande leveranssäkerhet, logistikkedja och produktionskapacitet.

DOT är ett specialiserat företag inom ytbehandling av stålkomponenter och järn. Erbjuder korrosionsskydd genom varmförzinkning, målning av varmförzinkade stålkonstruktioner (Duplex), målning (våt-/pulverlack), metallisering, blästring, samt AquaCoat - ett vattenbaserat korrosionsskydd.

Med stor flexibilitet, och med Nordens största zinkgryta hanteras både stycke- och seriegods på upp till 25 meter. Godkänd leverantör till fordonsindustrin med anläggning optimerad att varmförzinka chassidetaljer.

DOT har förnärvarande produktionsanläggningar i Sölvesborg, Eskilstuna samt fyra i Danmark, vilket ger oss en överlägsen kapacitet och flexibilitet för våra kunder. Våra produktionsanläggningar är byggda enligt de modernaste principerna, som kontinuerligt optimeras med den senaste tekniken och naturligtvis med optimal hänsyn till miljön.

DOT levererar professionell ytbehandling i stora delar av landet inom 48 timmar. Tillgången till ett av Nordens effektivaste logistiksystem med egna turbilar gör att DOT är din garanti för leverans av ytbehandlat gods oavsett adress. Varje dag levererar vi stora mängder av färdiga produkter till olika branscher.

Kvalitetscertifierade enligt ISO 9001, miljöcertifierade enligt ISO 14001, DASt Richlinie 022 samt enligt Approved Galvanizer (ISO 1461, ISO 14713-2, 1090-2 relevanta delar).
För mer och detaljerad information om oss med våra tjänster, besök gärna vår hemsida.