LKN Industriautomation AB

LKN är en av Sveriges ledande leverantörer av automatiserade produktionssystem och lösningar.

First-Hand Automation Competence
På LKN kretsar allt kring automatiserade tillverkningsprocesser. Kunderna förväntar sig, och får, skräddarsydda lösningar från oss. Vår långa historia av åtaganden gentemot fordonsindustrin har resulterat i ett unikt spektrum av produkter och tjänster, allt från karossproduktion till montering.

Utöver fordonsindustrin, uppskattas LKN`s kompetens i större utsträckning inom andra industrigrenar där kunderna är företag inom flygsektorn och verkstadsindustrin.

Genom en flexibel projektstruktur och med ett väl uppbyggt nätverk av underleverantörer sköter LKN Industriautomation hela projektet från början till slut. Tillsammans med våra underleverantörer levererar vi hela kedjan av tjänster från det att första layouten ritas till färdiginstallerad och produktionsfärdig utrustning står på plats. Detta innebär tjänster inom alla områden från el- och mekanikkonstruktion till simulering, tillverkning, montage, mätning, robotprogrammering (ABB, Kuka, Fanuc) och drifttagning i samband med produktionsstart

LKN Industriautomation AB - en del av Midroc
2018 blev LKN en del av Midroc Automation AB. Midroc Automation och LKN har en lång gemensam historik av samarbete med framgångsrikt genomförda projekt och i och med att vi nu tillhör samma ”familj” har Midroc tagit ytterligare steg inom digitalisering då LKN ligger i absolut framkant vad det gäller Digital Twins och Simulering.

Vill du veta mer om LKN besök gärna vår webbplats: lknindustri.se

 

Kontakta oss

Här kan du kontakta oss