Om oss

Hos oss på Midroc jobbar 4000 samhälls- och industriutvecklare. Varje dag jobbar vi för att göra en positiv skillnad, i det stora som det lilla. Det innebär att vi lyfter blicken och ser våra projekt som delar av en större helhet.

Vår vision är en bättre framtid, där vi är med och skapar ett samhälle där människor kan leva, utvecklas och må bra. När vi arbetar för framtiden måste vi göra ansvarsfulla affärer och bidra med innovativa idéer som håller över tid, oavsett om vi planerar en ny stadsdel eller utvecklar lösningar för industrin.  

Vi arbetar på många olika platser och vi spänner över flera branscher. Gemensamt för alla våra verksamheter är vår vision och vårt sätt att arbeta, vi vill alla göra en positiv skillnad varje dag för att bidra till en bättre framtid. 

Vår verksamhet är uppdelad i tre områden, Tjänster och entreprenad, Fastighetsutveckling och Investeringar. Inom vår tjänste- och entreprenadverksamhet projektleder, underhåller och utvecklar vi hela den svenska industrin och byggsektorn. Inom fastighetsutveckling utvecklar, bygger och förvaltar vi såväl bostäder, kontor, hotell som samhällsfastigheter. Med våra investeringar vill vi utveckla företag och innovationer med potential att göra skillnad för världen vi lever i. Ryggraden i allt vi gör är vårt sätt att arbeta, vilket uttrycks genom vår tydliga projekt- och företagskultur. 

Tillsammans skapar vi möjligheter för morgondagens samhälle och industri. Välkommen till Midroc! 

Möt de 4000 ovanligt engagerade medarbetarna som genom samarbete och vardagsinnovation bidrar till en bättre framtid.
Spela filmen
×