15 maj 2020

Malmös största centrala padelcenter i World Trade Center på Skeppsgatan är nu öppen för bokningar

Midroc Properties tecknade i november 2019 ett 10-årigt hyresavtal med PDL Group AB (PDL). Efter en stor ombyggnation står nu lokalen klar och banorna redo för spelsugna padelspelare i Västra Hamnen. Redan nu går banorna att boka och PDLs officiella invigning blir efter sommaren.

Midroc Properties är fastighetsutvecklare och förvaltare av World Trade Center-konceptet i Malmö, Lund och Helsingborg. Lokalen i kontorsfastigheten World Trade Center på Skeppsgatan är 4500 kvm med över 9 meter i takhöjd. Den innehåller bland annat 11 padelbanor, plus två banor för barn, och generösa omklädningsrum med bastu.

PDL Group drivs av Henrik Söderberg ägarna Måns Zelmerlöv och Jonas Björkman med flera i spetsen. Det är PDLs första etablering i Malmö.

– Samarbetet med Midroc har fungerat jättebra, det känns tryggt med en stor och seriös aktör. Malmö har länge varit en prioriterad stad för oss i Sverige och när vi fick möjligheten att öppna i Västra Hamnen tackade vi såklart ja direkt. Vi har en plan på 3-4 PDL Centers i Malmö och World Trade Center på Skeppsgatan är vårt A-läge, säger Henrik Söderberg, vd på PDL Group.

– Vi är glada att välkomna PDL till World Trade Center på Skeppsgatan, även kallad Hälsans hus. Här finns ett medvetet fokus på att uppmuntra till träning och en hållbar livsstil för våra kontorshyresgäster. Vi har bland annat ett helutrustat gym med PT och träningspass som cirkelträning och boxning, även yoga, mindfulness, rehab och kostrådgivning. Det roligt att våra kunder nu kan nätverka med andra företag i huset även i padelhallen, säger Isabelle Wendelin som är kommersiell förvaltare av fastigheten.

 

För mer information om PDL Group, gå in på: www.pdlcenter.se
För mer information om World Trade Center på Skeppsgatan, gå in på: www.wtcmalmolundhelsingborg.se

Fakta om Midroc Properties

Midroc Properties utvecklar och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Projektportföljen omfattar idag 1 100 000 kvm byggrätter med en projektvolym på ca 37 miljarder kronor. Fokus är inriktat på södra Sverige och huvudkontoret finns i Malmö. Läs mer på midrocproperties.se

{{ model.Title }}

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}