03 december 2018

Midroc förvärvar företag inom instrumentmontage

Från och med 1 januari 2019 kommer Instrumentmontage Jansson Olsson AB ingå i Midroc Electro AB.

- Detta förvärv ger ett mycket bra komplement till vår befintliga verksamhet, både geografiskt och kompetensmässigt. Företaget har ett för oss mycket intressant kundunderlag inom industrin från Stockholm till Örnsköldsvik och tillför värdefull kompetens och kunskap inom instrumentmontage och instrumentinstallationer, säger Mikael Vestlund, VD Midroc Electro.

Affären är helt i linje med Midroc Electros strategi att genom förvärv växa och stärka vår marknadsposition, filialen i Örnsköldsvik innebär en välkommen förstärkning av vår närvaro i norra Sverige. Målet är att genom samarbete länka ihop det kunnande som finns inom Instrumentmontage Jansson Olsson AB och inom övriga delar av Midroc Electro.

- IM har en mycket hög och eftertraktad kompetens inom instrumentmontage vilket jag hoppas flera av våra kunder kommer ha nytta av, säger Mikael Vestlund.

Nuvarande ägare och säljare är Kent Olsson och Kenneth Jansson, som båda kommer att jobba kvar så länge det behövs för att säkerställa en smidig övergång.

- Vi börjar komma upp i åldern och hade funderat på att trappa ner. Så det kändes väldigt bra när Midroc visade intresse och nu tar över. Då vet vi att våra medarbetare får fortsätta och kan känna sig trygga framöver nu när vi vill börja trappa ner för att så småningom gå i pension, säger Kent Olsson.

För mer information, vänligen kontakta:
Mikael Vestlund, VD Midroc Electro AB
Tel: +46 10 470 78 74

Kent Olsson, ägare IM
Tel: +46 (0)70 6242284

Kenneth Jansson, ägare IM
Tel +46 (0)70 6242285

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här