11 september 2017

Midroc satsar på energitjänster i Öresundsregionen

Teknikkonsulten Midroc Project Management startar upp konsultverksamhet i Öresundsregionen med fokus på energimarknaden.

- Vi ser att Öresundsregionen är i en expansiv fas inom energiområdet. Midroc är redan väletablerade i Stockholm och Göteborg inom energi och det blir ett naturligt steg i vår tillväxtstrategi att vi nu även erbjuder projektledning i södra Sverige, säger Oskar Wennergren på Midroc.

Oskar kommer att bygga upp verksamheten och har efter många års arbete internationellt och som senior konsult i Stockholm, nu flyttat hem till Malmö igen.

- Våra befintliga kunder med verksamhet i södra Sverige efterfrågar att vi finns lokalt och tar med oss den kunskap vi har i tidigare samarbeten. Vi har idag ramavtal med flera av de större aktörerna vilket ger oss goda förutsättningar att lyckas med vår etablering. Vi ska växa organiskt och bygga upp verksamheten långsiktigt, säger Oskar som nu letar efter erfarna projektledare.

- Vi behöver nyanställa och letar efter ingenjörer med rätt kompetens och inställning som vill vara med på resan. Till årsskiftet hoppas jag att vi har vuxit med flera nya medarbetare, avslutar Oskar.

 

För mer information, kontakta:
Oskar Wennergren, Senior konsult Midroc,
tfn. 010-470 71 76, oskar.wennergren@midroc.se

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här