Guldglans över Midrocs monter

Anna Haag, som med det svenska damlandslaget i längdskidor gjorde stafettsuccé i OS i Sotji, gästar Midrocs monter under två mässdagar. Midroc är stolt sponsor av Anna, som självklart har med sig sin guldmedalj för den som vill passa på att se hur en sådan ser ut i verkligheten.

Anna Haag besöker Midrocs mässmonter (C03:02) och sprider guldglans under onsdagen och torsdagen. Med sig för allmän beskådan har hon både sin guldmedalj från OS och sina tävlingsskidor. Midroc sponsrar skidåkarparet Anna Haag och Emil Jönsson; ett par som står för entusiasm, energi och framåtanda – egenskaper som Midroc värderar högt. Glädje, vilja, envishet och samarbete är parets främsta ledord när det gäller att hävda sig på den internationella toppen och bli bäst. Dessa ledord stämmer väl överens med den anda som Midroc vill verka inom.

Anna deltar under sitt besök i följande aktiviteter:

Onsdag

11.30-11.50 Lyssnar till Midrocs case-presentation på Stora Scenen

13.00-14.30 Workshop om dialogverktyget SDI med Midroc Business School

15.00-17.00 Praktik i montern och skriva autografer

15.30 Intervju i montern

16.00 Prisutdelning i Midrocs montertävling

Torsdag

09.00-11.00 Praktik i montern och skriva autografer

11.00 Intervju i montern

11.30-11.50 Lyssnar till Midrocs case-presentation på Stora Scenen.

– Vi tycker såklart att det är jätteroligt att Anna har lyckats klämma in att besöka oss under mässan i Göteborg, innan hon ska på landslagsträff i Falun. Inte minst kul ska det bli att höra om hennes OS-upplevelser och hur hon uppfattar workshopen om personliga drivkrafter, som hon ska delta i under onsdagen, säger Marina Vangstad, kommunikationschef Midroc.

För mer information, vänligen kontakta:

Marina Vangstad, kommunikationschef Midroc Europe, 010-470 70 68, marina.vangstad@midroc.se