06 juli 2012

Midroc bygger bostadsrätter åt HSB i Jakobsberg

Midroc Project Management har slutit partneringavtal med HSB om att bygga 34 lägenheter i Jakobsberg.

Jakobsberg ligger drygt 15 km norr om centrala Stockholm. HSB bygger nu 34 lägenheter fördelade i tre stadsvillor.

Husen byggs som trevåningshus med ett gemensamt underliggande garage. På tomten, där markarbetet nu inletts, är det idag en lummig park i ett äldre villaområde. Höga krav har ställts på att husen ska smälta in i omgivningen med park och villor.

Midroc Project Management har slutit partneringavtal med HSB om att bygga stadsvillorna i Jakobsberg.

– Det känns roligt att HSB har gett oss förtroendet att bygga husen i Jakobsberg. Man har lagt stor vikt vid att husen ska kännas attraktiva både ut- och invändigt. Vi har samarbetat med HSB i en rad olika projekt, vilket leder till en bra grund för vårt arbete nu , berättar Mattias Holm, enhetschef på Midroc Project Management och entreprenadchef i projektet.

Markarbetet i Jakobsberg pågår redan och resning av stommen påbörjas i september. Beräknad inflyttningstid är under hösten 2013. Intresset för lägenheterna har varit stort och många lägenheter är redan sålda.

Vill du veta mer om projektet? Kontakta Mattias Holm, tel. 010-470 74 55.

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här