Midroc Electro Academy

Hösten 2017 anordnade vi för första gången den nya intensivutbildningen tillsammans med Academy med syftet att utveckla innovativa lösningar för morgondagens teknik inom fastighetsautomation.

Tillsammans med Academy erbjuder vi på Midroc nu en möjlighet för dig med teknisk bakgrund att ta en ny riktning i karriären, som sedan ligger till grund för en utvecklande framtid hos Midroc Electro.

Intensivutbildningen är specialanpassad och framtagen i samarbete mellan Midroc Electro och utbildningsföretaget Academy. Utbildningen startar med en introduktion till området fastighetsautomation med inriktning på övergripande system inom värme, ventilation och kyla. Utbildningen bygger på konceptet Accelerated Learning som är ett effektivt och fokuserat lärande under kort och intensiv tid. Korta genomgångar varvas med praktisk tillämpning.

Du kommer även lära dig tolka tekniska beskrivningar, standarder och energioptimering för fastighetsautomation. En stor del av utbildningen kommer fokusera på förståelse för och utförande av PLC-programmering för apparatskåp som styr och reglerar driften av fastigheter. Du kommer även få en helhetsförståelse för hela automationsprocessen, från försäljning och projektering till funktionstest, besiktning och fortsatt teknisk support.