Intresseanmälan Midroc Properties

Är du student och intresserad av Midroc Properties? Då vill vi höra från dig!

Är du student och intresserad av Midroc Properties?

Vi på Midroc Properties skapar platser och byggnader för människor som ser möjligheter. Bostäder och kontor, hotell och stadsdelar, kongresscenter och förskolor. Inspirerande platser med förutsättningar för människor att leva sina liv som de vill.

Midroc är ett företag med korta beslutsvägar, en horisontell ledningsfilosofi och samarbetsorienterad kultur. Vi värdesätter utveckling, både för individen och för våra team. 

I Universums undersökning utsågs vi till Sveriges bästa arbetsgivare (läs mer här!) och vi utsågs även till ett av Karriärföretagen 2019.

För studenter erbjuder vi ett begränsat antal sommarjobb, exjobb och praktikplatser. Ange i din ansökan vad du är intresserad av inom Midroc Properties verksamhetsområden förvaltning och fastighetsutveckling av kontor och lokaler, bostäder och byggentreprenad samt under vilken tidsperiod för den/det önskade sommarjobbet/praktikplatsen eller exjobbet.

Hur ansöker jag?

Bifoga cv och en personlig introduktion av vem du är och vad du är intresserad av, samt motivera varför du söker en plats hos Midroc Properties.

Skicka din ansökan till jeanette.walerian@midroc.se

Vi ser fram emot att höra mer om dig!

Vi tar emot intresseanmälningar fram till den 31 mars, därefter kontaktas de studenter vars kompetens, erfarenhet och intresse matchar en spännande plats som vi har att erbjuda hos oss.