Möt våra medarbetare

Möt några av de 4000 ovanligt engagerade medarbetarna på Midroc.

Ingenjör

Elsa Enigk

Elsa Enigk är civilingenjör inom samhällsbyggnad och utbildad vid Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) i Stockholm. När hon första gången klev innanför dörrarna var det som nybliven student, och nu är hon tillbaka för att renovera de kulturmärkta byggnaderna.
Projektledare

Robin Wester

"Det handlar om att ha en rak och ärlig kommunikation, ha förståelse för vilka utmaningar som dyker upp, för att gemensamt lösa dem, och hela tiden jobba med trygghet som utvecklar."
enhetschef

Mattias vidgar synen på kompetens i industribranschen

Att vara initiativtagande och att förstå kundens utmaning är minst lika viktigt som att ha rätt kunskap menar Mattias Forsberg.
projektingenjör

Roger Thorén

Roger är projektingenjör för stora projekt på Midroc Electro i Varberg. Han började sin yrkesbana som serviceelektriker, för att sedan bli produktionsledare, montör och nu projektingenjör för stora projekt. På Midroc har han jobbat i 14 år och det bästa med jobbet är att det innebär frihet, eget ansvar och mycket socialt utbyte.
Projektledare

Peter Lindmark

Tvåbarnspappan som bygger ställningar till Nordens högsta byggnad.
Programmerare & Projektledare

”Som medarbetare på Midroc får man känna sig betydelsefull”

"Det är en tvärtom-hierarki, kan man säga. Det är de som jobbar längst fram mot kunden som styr besluten längre bak hos ledningen", säger Joacim Kraft, projektledare.

Annmarie Granlund

Annmarie Granlund har jobbat i över 30 år i byggbranschen.
Elektriker

Mirja Wallinder

Hon har tidigare jobbat både som snickare och i bageri, men för några år sedan ville hon prova något nytt. Idag jobbar Mirja som elektriker på ett av Sveriges ledande elteknikföretag. 
Elektriker

Badmästaren som blev elektriker

Badmästaren Sylvia Chamoun skolade om sig till elektriker efter en otäck olycka i simhallen. Nu jobbar hon med allt från fiber och ­fastighetsautomation till installation och service – och hon stormtrivs.
Lärling

Mikael Söderlund

"Jag kan nog säga att jag lär mig nya saker varje dag."
Årets Employer Branding-företag 2017!

Vi är alla medskapare av kulturen

Ingenjör

Johanna Haversjö

Johanna Haversjö arbetar som planerare på Preems raffinaderi Preemraff i Lysekil. Här förklarar hon en planerares roll under ett revisionsstopp på ett raffinaderi.