Möt våra medarbetare

Möt några av de 3 600 ovanligt engagerade medarbetarna på Midroc.

projektingenjör

Roger Thorén

Roger är projektingenjör för stora projekt på Midroc Electro i Varberg. Han började sin yrkesbana som serviceelektriker, för att sedan bli produktionsledare, montör och nu projektingenjör för stora projekt. På Midroc har han jobbat i 14 år och det bästa med jobbet är att det innebär frihet, eget ansvar och mycket socialt utbyte.

Annmarie Granlund

Annmarie Granlund har jobbat i över 30 år i byggbranschen.
Elektriker

Mirja Wallinder

Hon har tidigare jobbat både som snickare och i bageri, men för några år sedan ville hon prova något nytt. Idag jobbar Mirja som elektriker på ett av Sveriges ledande elteknikföretag. 
Ingenjör

Elsa Enigk

Elsa jobbar som assisterande projektledare på Midroc Project Management's byggenhet. Hon kommer direkt från KTH och jobbar nu i ett projekt med att renovera lokaler där det bedrivs utbildning och forskning inom bland annat rymd- och plasmafysik.
Elektriker

Badmästaren som blev elektriker

Badmästaren Sylvia Chamoun skolade om sig till elektriker efter en otäck olycka i simhallen. Nu jobbar hon med allt från fiber och ­fastighetsautomation till installation och service – och hon stormtrivs.
Lärling

Mikael Söderlund

"Jag kan nog säga att jag lär mig nya saker varje dag."
Årets Employer Branding-företag 2017!

Vi är alla medskapare av kulturen

Ingenjör

Johanna Haversjö

Johanna Haversjö arbetar som planerare på Preems raffinaderi Preemraff i Lysekil. Här förklarar hon en planerares roll under ett revisionsstopp på ett raffinaderi.
Projektledare

Magnus Emanuelsson

Från LKAB i Kiruna till världens största guldgruva i Indonesien.
Ingenjör

Christian Ahlkrona

Christian Ahlkrona är utbildad byggnadsingenjör från Helsingborg och jobbar nu som projektchef för sitt drömprojekt - ett helt nytt bostadsområde i hemstaden.
Ingenjör

Maid Delic

Maid jobbar som automationsingenjör och har tidigare gått Midroc Automations traineeutbildning. Han berättar om vad han tycker är viktigt på jobbet och om sin dröm om att projektleda ett stort energiprojekt.
Ingenjör och projektledare

Kharman Rashid och Tim Olsson