Möt våra medarbetare

Möt några av de 4000 ovanligt engagerade medarbetarna på Midroc.

projektledare

Anton Bergholtz

Anton Bergholtz är Lead Automation Engineer och projektledare på Midroc Automation. Han är stjärnskottet som på bara några år lyckats nå rollen som projektledare för drift och underhåll av alla tunnlar och broar i Göteborg med omnejd.
teknisk chef

Åsa Hansson

Åsa Hansson är teknisk chef på Midroc Automation. Vi träffade henne för ett samtal om nya uppdraget, rollen och titeln chef, ishockeykarriären – och om framtiden.

Rickard Fransén

Det pratas mycket Virtual Commissioning nu. Eller Virtuell idrifttagning om man försvenskar det. Det handlar om att testköra utrustning i en virtuell miljö, där det av olika anledningar är fördelaktigt att göra så framför verkligheten. Vi reder ut begreppet med experten Rickard Fransén.
Ingenjör

Elsa Enigk

Elsa Enigk är civilingenjör inom samhällsbyggnad och utbildad vid Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) i Stockholm. När hon första gången klev innanför dörrarna var det som nybliven student, och nu är hon tillbaka för att renovera de kulturmärkta byggnaderna.
Projektledare

Robin Wester

"Det handlar om att ha en rak och ärlig kommunikation, ha förståelse för vilka utmaningar som dyker upp, för att gemensamt lösa dem, och hela tiden jobba med trygghet som utvecklar."
enhetschef

Mattias vidgar synen på kompetens i industribranschen

Att vara initiativtagande och att förstå kundens utmaning är minst lika viktigt som att ha rätt kunskap menar Mattias Forsberg.
projektingenjör

Roger Thorén

Roger är projektingenjör för stora projekt på Midroc Electro i Varberg. Han började sin yrkesbana som serviceelektriker, för att sedan bli produktionsledare, montör och nu projektingenjör för stora projekt. På Midroc har han jobbat i 14 år och det bästa med jobbet är att det innebär frihet, eget ansvar och mycket socialt utbyte.
Projektledare

Peter Lindmark

Tvåbarnspappan som bygger ställningar till Nordens högsta byggnad.
Programmerare & Projektledare

”Som medarbetare på Midroc får man känna sig betydelsefull”

"Det är en tvärtom-hierarki, kan man säga. Det är de som jobbar längst fram mot kunden som styr besluten längre bak hos ledningen", säger Joacim Kraft, projektledare.

Annmarie Granlund

Annmarie Granlund har jobbat i över 30 år i byggbranschen.
Elektriker

Mirja Wallinder

Hon har tidigare jobbat både som snickare och i bageri, men för några år sedan ville hon prova något nytt. Idag jobbar Mirja som elektriker på ett av Sveriges ledande elteknikföretag. 
Elektriker

Badmästaren som blev elektriker

Badmästaren Sylvia Chamoun skolade om sig till elektriker efter en otäck olycka i simhallen. Nu jobbar hon med allt från fiber och ­fastighetsautomation till installation och service – och hon stormtrivs.