Vi söker produktionschefer

Midroc Properites utvecklar och förvaltar fastigheter, såväl kommersiella lokaler som bostäder. Vi kan erbjuda ett stimulerande arbete i ett företag som utvecklas och vill bidra med nya hållbara fastigheter där människor och verksamheter kan utvecklas.

Som byggentreprenör bygger Midroc framgångsrika projekt baserat på samarbete, kundfokus, erfarenhet och kostnadskontroll. Allt från mindre flerbostadshus till skolor, mässhallar, hotell, lokaler, kontor och vårdboenden.

 

Rollen

Som Produktionschef hos Midroc ansvarar du för dina projekt tillsammans med Projektchefen i tätt samarbete. Tillsammans med din produktionsgrupp ansvarar du för genomförandet i enlighet med fastställda tidsramar, budget och kvalitet. Du kommer att verka i ett bolag med korta beslutsvägar och stora möjligheter till att påverka utförande och framdrift i tidiga skeden. Du bidrar med erfarenhet och kompetens och kan identifiera möjligheter och risker. Du ansvarar för helheten i projekten samt leder och fördelar arbetet för underställda produktionsledare.

Du kommer att ingå i en organisation som bygger nya bostäder i Malmö och Lund med omnejd och Du rapporterar till Affärschefen. Du kommer att verka i en dynamisk organisation där alla hjälps åt och arbetar tillsammans.

 

Kvalifikationer

Vi förutsätter att du har flerårig erfarenhet av liknande befattning, och att du har en ingenjörsexamen eller motsvarande erfarenhet av byggprocessen och bostadsproduktion. Du har kunskap inom fuktsäkerhet, entreprenadjuridik, arbetsmiljö, projektekonomi och gällande lagstiftning.

Du har ett tydligt ledarskap och ett stort engagemang avseende byggproduktion. Du är prestigelös och teamorienterad samt rak i din kommunikation. Du är resultatinriktad och har en god förmåga att planera och strukturera ditt och andras arbete. Du har koll på projektens ekonomi och trivs i förhandlingssituationer.

Vi förutsätter att du delar Midroc Constructions kärnvärden ”Kundnära, Professionell och Passionerad”.

 

Placeringsorten är Malmö, och resor i regionen ingår.

B-körkort är ett krav.

 

Midroc erbjuder dig

Möjligheten att få arbeta med stora spännande projekt från detaljplanarbete till garantibesiktning.

En nyckelroll i ett högpresterande lag där du kan skapa din egen framtid.

Trevliga kollegor där alla jobbar professionellt och strukturerat tillsammans med  kundernna.

Goda möjligheter att bygga ett starkt nätverk inom Midroc koncernen.

 

Ansök idag – vi rekryterar löpande 

Du är välkommen med din ansökan, CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekrytering registrerar du din ansökan via hemsidan. Urval sker löpande.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta att kontakta Rita Smedberg eller Christina Armbäck.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.