2021-03-10

Vi söker en produktionsingenjör

Midroc Properties utvecklar och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Projektportföljen omfattar idag 1 100 000 kvm byggrätter med en projektvolym på ca 37 miljarder kronor. Fokus är inriktat på södra Sverige och huvudkontoret finns i Malmö. Läs mer på midrocproperties.se

Lyckos AB utvecklar väldesignade bostäder för människor med vanliga inkomster. Vi utgår från livet som ska levas i bostäderna när vi tillsammans med välkända arkitekter och inredare utvecklar radhus och flerbostadshus för en bred målgrupp. Genom att tänka i koncept, jobba med repetition och löpande förfina våra produkter kan vi nå hög kvalitet till rimliga boendekostnader.  

Företaget Lyckos startades 2017 och huvudkontoret finns i Helsingborg. Som medarbetare i Lyckos ingår du som en viktig del i ett team som tillsammans kommer att bygga Lyckos till en större aktör på bostadsmarknaden. Projektportföljen omfattar idag drygt 500 nya bostads- och hyresrätter i södra Sverige. Vi bidrar till en hållbar utveckling genom att bland annat Svanenmärka våra bostäder och lägga särskild vikt vid bostadsområdenas utformning.

Läs mer på www.lyckos.se

 

Din roll

Som Produktionsingenjör på Lyckos har du framför allt en stödjande roll med ansvar för projektens ledning och administration av bland annat leveransplaner, logistik, ekonomiuppföljning av material, samordning av inköpspriser och mängdberäkningar av material till projekten.

Du kommer att vara spindeln i nätet vad gäller struktur och avrop av material till de parallella projekten. Du kommer att jobba tätt med platscheferna och entreprenörerna ute på projekten och du kommer att vara engagerad även med affärschef, produktionschef och marknadschef (eftermarknad) på Lyckos. Du har även en tät dialog med produktchefen där du samverkar för utveckling och optimering av Lyckos koncept. Mycket finns på plats men du får en möjlighet att vara med och utveckla konceptet.

 

Din profil

  • Vi söker dig som har god byggteknisk utbildning samt några års erfarenhet av produktionsarbete. Du kan vara i början på din karriär och ser en möjlighet med att kunna växa tillsammans med Lyckos.
  • Du har en hög IT-mognad.  
  • Som person är du strukturerad och noggrann. 
  • Du är resultatinriktad och gillar att vara med och utveckla.
  • Du gillar att förhandla.
  • Du är engagerad, nyfiken och söker kunskap.  
  • Du är duktig på att kommunicera och gillar att vara i dialog med olika parter.
  • Du har körkort. 

 

Lyckos ingår i Midroc

Företaget Lyckos är ett fristående bolag inom Midroc-gruppen som utvecklar morgondagens samhälle och industri.

Tillsammans med kunder utvecklar Midroc hållbara lösningar för de branscher de är verksamma i. Företaget utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte Midroc ca 11 miljarder kronor och sysselsatte drygt 4 200 medarbetare.

 

Ansök idag – vi rekryterar löpande

I den här rekryteringen samarbetar Lyckos med RC Professional  Search AB.

Du är välkommen med din ansökan, CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekrytering registrerar du din ansökan via hemsidan. Urval sker löpande.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rita Smedberg +46 709-895 017, rita@professionalsearch.se eller Christina Armbäck +46 709-895 016, 
christina@professionalsearch.se.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.

Stad
Malmö
Bolag
Midroc Properties
Typ av tjänst
Bygg
Sista ansökningsdag
2021-03-10