Till Sollefteå söker vi en erfaren elektriker

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Är du en erfaren vass elektriker som vill vara med på vår tillväxtresa och bygga upp verksamheten på orten? Då är det här jobbet för dig!

Om ditt nya jobb:

Vi är den lilla nyöppnade avdelningen som har varierande uppdrag av varierande storlek. Du kommer vara den som är den erfarna elektrikern som ser helheten, kan leda och fördela uppgifter. 

Om dig som vi söker:

Vi söker dig som har ledaregenskaper som vill ta ansvar, är flexibel, kreativ och har viljan att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågan att samarbeta med kollegor och att hålla en bra relationer med kunder. Att du har el-utbildning i grunden och B-körkort ser vi som ett grundläggande krav.

Om det vi erbjuder:

Som en del i koncernen Midroc Europe är vi är otroligt stolta över vår 1:a placering på organisationen Universums lista över Sveriges Bästa Arbetsgivare.

Förutom att du får grymma kollegor hos oss, så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat: Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring; Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.; Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.; För förmånliga priser hyra boende vårt boende i Sälenfjällen; Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog; Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget.

Om oss:

Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll. Vi har uppdrag inom el med entrepenader, industri och service, hiss, fastighetsautomation, säkerhet, instrument och mekaniskt underhåll. I Sollefteå är vi fem personer som jobbar tillsammans med våra uppdrag. 

Om Midroc kulturen:

Vår gemensamma företagskultur är viktig för oss. Vi sammanfattar vår Midroc-kultur så här: Vi vet våra mål; Vi gör som vi säger; Vi har en öppen dialog; Vi skapar resultat och utveckling; Våra medarbetare är vår viktigaste resurs där vi utvecklar och engagerar våra medarbetare utifrån hennes eller hans förutsättningar samtidigt som vi skapar en god arbetsmiljö.

Låter det som en miljö du vill jobba i?

När du kommer till Midroc kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla där karriärvägarna är många. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag. Ta nu chansen och bli en del av Midroc Electro. Registrera din ansökan så snart som möjligt. Sök i dag!

Våra kontakter:

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jens Norén 010-4713367 eller Victor Nordlöf 010-4707015

Vi ser framemot att höra från dig!

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.