Till Borlänge med omnejd söker vi en hissmontör

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vill du ha ett omväxlande och självständigt arbete i ett stabilt företag med ambitionen att göra samhället bättre? Vi söker en kunnig och engagerad medarbetare till vår hissverksamhet och hoppas att det är just du! 

Om ditt nya jobb:

Vi har serviceavtal med många stora fastighetsägare i Dalarna och som hissmontör hos oss kommer du i första hand arbeta med planerad service- och förebyggande underhåll samt akuta felavhjälpningar. Vi har även flera pågående installationsprojekt, så arbete med ombyggnader och nya hissar kommer också att vara en del i ditt arbete. 

Om dig som vi söker:

I grunden har du som söker en elteknisk utbildning. Det är klart meriterande om du har erfarenhet från hiss- eller lyftbranschen. Vi söker dig som är ansvarstagande, kreativ och har viljan att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågan att samarbeta med kollegor och ha bra relationer med kunder. För att trivas är det viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och har en vilja att lära dig saker och orädd att ta för dig arbetsuppgifter. Resor i arbetet förekommer och B-körkort är ett krav för tjänsten

Om det vi erbjuder:

Som en del i koncernen Midroc Europe är vi är otroligt stolta över vår 1:a placering på organisationen Universums lista över Sveriges Bästa Arbetsgivare.

Förutom att du får grymma kollegor hos oss, så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat: Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring; Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.; Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.; För förmånliga priser hyra boende vårt boende i Sälenfjällen; Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog; Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget.

Om oss:

Inom Midroc Electro är det mycket på gång inom våra verksamhetsområden! Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation med fler erfarna, engagerade och kunniga medarbetare. I dag är vi drygt 300 medarbetare i Dalarna och vi hoppas att du också vill komma med in i teamet så vi får ännu fler kollegor! Vi har uppdrag inom el med entrepenader, industri och service, hiss, fastighetsautomation och säkerhet. När du kommer in till något av våra kontor kommer du att märka att vi är ett glatt gäng som tycker det är viktigt att må bra och ha kul på jobbet. Det märks bland annat genom att vi är alla mån om varandra, vi tar ansvar och hjälps åt. Det råder en familiärkänsla fast vi är ett stort bolag och vi jobbar efter mottot together - to get there. 

Om Midroc kulturen:

Vår gemensamma företagskultur är viktig för oss. Vi sammanfattar vår Midroc-kultur så här: Vi vet våra mål; Vi gör som vi säger; Vi har en öppen dialog; Vi skapar resultat och utveckling; Våra medarbetare är vår viktigaste resurs där vi utvecklar och engagerar våra medarbetare utifrån hennes eller hans förutsättningar samtidigt som vi skapar en god arbetsmiljö.

Låter det som en miljö du vill jobba i?

Urval och intervjuer sker löpande. Registrera därför din ansökan så snart som möjligt. Sök i dag!

Våra kontakter:

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Jobs, telefon: 010-4713401, e-post: martin.jobs@midroc.se eller Morgan Storm, telefon: 010-4713402, e-post: morgan.storm@midroc.se

Känn dig varmt välkommen!

 

 

 

 

 

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag 

 

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.