Till Avesta söker Midroc Electro projektledare inriktning industri

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vill du ha ett omväxlande och självständigt arbete i ett stabilt företag med ambitionen att göra samhället bättre? När du kommer till Midroc kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla. På Midroc Electro sätter vi våra medarbetare i centrum och yrkesstoltheten är viktigt. 

I Avesta är vi en grupp om cirka 30 elektriker. Vi har våra uppdrag främst hos kunder inom Regioner, Kommuner samt stål- och gruvindustrin i Södra Dalarna. Exempel på kunder är Seco Tools, Outokompu och Boliden. Vi behöver komplettera teamet med en projektledare.

Som projektledare hos oss kommer du att driva och leda projekt genom alla dess faser hos en av våra största kunder. Goda relationer med kunder, driva projekt med lönsamhet och motivera och engagera projektmedarbetare blir därför dina arbetsuppgifter samt arbete med anbudsförfarande, projektplanering, genomförande och avslut; ansvara för att leverera projekt inom fastställd budget, tidplan och kvalitet; uppföljningar och återrapportering av projektstatus.

Din erfarenhet och kompetens

På Midroc gillar vi att arbeta tillsammans och värdesätter därför din förmåga att arbeta i lag och att skapa goda relationer. Som person tror vi att du gillar att nå resultat, arbeta självständigt och ta ansvar. Vi vill att du tar dig an uppgifter på ett lösningsorienterat sätt samt har förmågan att kommunicera och samverka med enskilda individer och grupper. Du kommer att trivas bättre i rollen om du arbetar strukturerat och har förmågan att planera, organisera och dokumentera dina projekt. Vi söker dig som har:

  • Relevant teknisk utbildning och bakgrund
  • Erfarenhet som projektledare inom entrepenad och industri
  • Förmågan att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift
  • B körkort

Din anställning hos Midroc Electro

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion och vi är stolta att kunna erbjuda dig en projektledarutbildning för att på ett enklare sätt komma in i vårt sätt att arbeta. Som en del i koncernen Midroc Europe är vi är otroligt stolta över vår 1:a placering på organisationen Universums listan över Sveriges Bästa Arbetsgivare, att vi är ett av Karriärföretagen 2019. Förutom att du får grymma kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

  • Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet mm
  • Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar och bilhyra
  • För förmånliga priser hyra boende i Sälen
  • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär inom bolaget

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Daniel Altörn telefon 010-4707524

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsattas innan sista ansökningsdag. Registrera därför din ansökan så snart som möjligt!

 

 

Till dig som på något sätt vill sälja rekryterings-, konsult- eller annonstjänster vill vi vänligen meddela att vi har redan gjort vårt val och din kontakt undanbedes.

 

 

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.