Till Avesta Hedemora Säter söker vi industri- och serviceelektriker

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vill du ha ett omväxlande och självständigt arbete i ett stabilt företag med ambitionen att göra samhället bättre? När du kommer till Midroc kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla. På Midroc Electro sätter vi våra medarbetare i centrum och yrkesstoltheten är viktigt. 

Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation med fler elektriker. Våra uppdrag är av blandad karaktär. Vill du jobba som service-, installation- eller industrielektriker? Eller ha möjlighet till variation i arbetet och växla mellan olika typer av uppdrag? Du kanske känner att du vill axla ett större ansvar och vill bli ledande montör? Oavsett vilket, om har du rätt inställning så har vi jobbet för dig!

Vi söker dig som är ansvarstagande, flexibel, kreativ och har viljan att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågar att samarbeta med kollegor och ha bra relationer med kunder. Att du har el-utbildning i grunden och B-körkort ser vi som ett krav.

Din anställning hos Midroc Electro

Som en del i koncernen Midroc Europe är vi är otroligt stolta över vår 1:a placering på organisationen Universums listan över Sveriges Bästa Arbetsgivare, att vi är ett av Karriärföretagen 2019. Förutom att du får grymma kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

  • Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet mm
  • Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar och bilhyra
  • För förmånliga priser hyra boende i Sälen
  • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär inom bolaget

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Daniel Altörn telefon 010-4707524

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsattas innan sista ansökningsdag. Registrera därför din ansökan så snart som möjligt!

 

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.