2021-12-05

Serviceelektriker till Ulricehamn

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 byter vi namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Midroc Electro i Jönköping/Ulricehamn fortsätter att växa! Är du vår nästa medarbetare?

Vi expanderar i Ulricehamn och söker fler serviceelektriker. Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation med fler medarbetare.

Vi söker dig som har fleråriga kunskaper inom yrket och är ansvarstagande, flexibel, kreativ och har viljan att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågan att samarbeta med kollegor och ha bra relationer med kunder. Att du har el-utbildning i grunden och B-körkort ser vi som ett krav.

Förutom att du får grymma kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

  • Möjlighet till servicebil
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
  • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
  • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
  • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal

På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!

När du kommer till Midroc kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla där karriärvägarna är många. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag. Ta nu chansen och bli en del av Midroc Electro. Vi ser framemot att höra från dig!

På vår avdelning inom el är vi i dag ca 50 medarbetare. På Filialen i Jönköping har vi även en säkerhetsverksamhet. Vår avdelningschef Niklas Alvarsson svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter nedan.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Jönköping
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2021-12-05
Sök jobbet

Kontaktperson

{{ model.Title }}

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}