2021-03-31

Serviceelektriker till Tvååker

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vi söker erfarna serviceelektriker med flera års dokumenterad erfarenhet. Är det dig vi söker? 

Vi söker dig som trivs väldigt bra i din yrkesroll som serviceelektriker. Vidare vill vi att du...

... är en trygg person som är självgående i ditt arbete, gillar att ta ledningen och som vill ta ansvar. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågan att samarbeta och att hålla bra relationer. Att du har el-utbildning i grunden, ECY cerfitikat och B-körkort ser vi som ett grundläggande krav för att söka jobbet. Du behöver också vara bekväm med att arbeta med digitala verktyg.

I rollen ingår även:

Merförsäljning genom att se möjligheter och föreslå förbättringar till våra kunder. Planering och bokning av eget arbete. 

Om det vi erbjuder:

Förutom att du får grymma kollegor hos oss så kommer du även att få förmåner som på olika sätt bidrar till en bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

  • Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.
  • Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.
  • För förmånliga priser hyra vårt boende i Lindvallen och Kläppen
  • Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog
  • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget
  • Som serviceelektriker hos oss kan du vid behov få erbjudande om servicebil - som du också får använda utanför arbetstid

Om Midroc kulturen:

Vår gemensamma företagskultur är viktig för oss. Vi sammanfattar vår Midroc-kultur så här: Vi vet våra mål; Vi gör som vi säger; Vi har en öppen dialog; Vi skapar resultat och utveckling; Våra medarbetare är vår viktigaste resurs där vi utvecklar och engagerar våra medarbetare utifrån hennes eller hans förutsättningar samtidigt som vi skapar en god arbetsmiljö.

Låter det som en miljö du vill jobba i? Ansök snarast

När du kommer till Midroc kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla. I Tvååker är vi 6 serviceelektriker och vi har vårt kontor på Fastarpsvägen 43 i Tvååker. Vi är ett ”tajt” gäng med tekniker från ett par år till över 30 års erfarenhet av branschen. I Tvååker jobbar vi både mot ramavtal, privatpersoner, lantbruk, entreprenad och mindre företag och industrier. En varierad miljö att arbeta och utvecklas i.

Vi ser framemot att höra från dig!

** Till rekryterings- och bemanningsföretag ber vi er att inte höra av er. Vi har gjort vårat val av rekryteringsvägar. **

 

 

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.

Stad
Tvååker
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2021-03-31
Sök jobbet