2021-06-27

Serviceelektriker sökes till Midroc, Skåne

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vi expanderar i Skåne och söker nu nya kollegor till etableringarna i Malmö och Helsingborg. Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete!  

Om du liksom oss vill vara kundens bästa val - så har vi jobbet för dig! 
Vi söker dig som är ansvarstagande och har 4-5 års erfarenhet samt är flexibel och har ett starkt engagemang att vilja att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt är det viktigt du har god förmåga att samarbeta med kollegor och skapa bra relationer med kunder. Att du har el-utbildning i grunden, ECY certifikat och B-körkort ser vi som ett krav. 

Elektriker: Vi genomför just nu både större och mindre serviceprojekt och är i behov av fler engagerade medarbetare som förstärker vårt team för kommande spännande utmaningar.  

Lärlingar: Under sommar och höst kommer vi även att ha möjlighet att ta in lärlingar och praktikanter, så tveka inte att söka eller tipsa vidare.  

Vi erbjuder: 
Förutom att du får engagerade kollegor kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. 

  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring 
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m. 
  • Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m. 
  • För förmånliga priser möjlighet att hyra vårt boende i Lindvallen och Kläppen 
  • Tillgång till personalstöd/kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog 
  • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget 
  • Som serviceelektriker hos oss kan du vid behov få erbjudande om förmånsbil - som du också har möjlighet att använda privat. 

Som en del i koncernen Midroc Europe är vi är stolta över att för andra året i rad placeras som Nr 1 på organisationen Universums listan över Sveriges Bästa Arbetsgivare och vi vet att vår kultur och människorna som är med och skapar den har en avgörande del i vår framgång och vidareutveckling som bolag.  

 

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Malmö
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2021-06-27
Sök jobbet