Serviceelektriker Enköping

Midroc Eletro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster. Vi är stolta att som en del i en stor koncern kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Hos oss finns cirka 2 150 medarbetare i hela landet. Läs mer om oss på midroc.se

Midroc Electro i Enköping fortsätter att växa och behöver fler engagerade Servicemontörer

Då Midroc expanderar kraftigt i form av spännande projekt har vi behov av fler engagerade medarbetare för att möta framtiden. Nya utmaningar väntar dig i Enköping. Vi söker dig med bred och många års erfarenhet som elektriker.

I arbetet kommer du att jobba med service, installation, driftsättning, felsökning mm. Om du är en person som känner starkt för att arbeta både självständigt och i team med service och el-installationer hos våra kunder då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande arbetsuppgifter. Hos oss har du en stabil tillvaro med möjlighet att utvecklas och växa inom Midroc, vi är beredd att satsa på dig.

Vi söker dig som är ansvarstagande, flexibel, kreativ och villig att lära dig olika arbetsuppgifter. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du är utåtriktad och har förmåga att samarbeta och skapa kontakter med kunder. Att du har el-utbildning i grunden och B-körkort ser vi som ett krav.

Förtroendefullt samarbete är en viktig framgångsfaktor och vi värderar samarbete högt inom Midroc. Detta medför att resor utanför kommungränsen kan förekomma i olika intervaller.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Stefan Tibblin Avdelningschef, 010-4707534 eller Kimmo Larsson-Auna 010-470 74 85

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.