2021-03-16

Serviceelektriker

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Erfarna serviceelektriker till Uppsala

Trivs du riktigt bra i din yrkesroll som serviceelektriker och är nyfiken på vad som kan vara nästa steg? Vill du att vara med och forma en ny filial för den lokala marknaden och utvecklas tillsammans med oss?

Känner du igen dig i följande har vi jobbet för dig som:

Är en trygg person, självgående i ditt arbete. Gillar att samarbeta och värdesätter att hålla goda relationer både internt och externt. Att du har el-utbildning i grunden, ECY cerfitikat och B-körkort ser vi som ett grundläggande krav för att söka jobbet. Vi tror att du har stor potential om du också är bekväm med att arbeta med digitala verktyg.

Har du erfarenhet från industri är det meriterande.

I rollen ingår även:

Merförsäljning genom att se möjligheter och föreslå förbättringar till våra kunder. Planering och bokning av eget arbete.

Vi erbjuder:

Förutom att du får grymma kollegor hos oss så kommer du även att få förmåner som på olika sätt bidrar till en bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

· Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring

· Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.

· Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.

· För förmånliga priser möjlighet att hyra vårt boende i Lindvallen och Kläppen

· Tillgång till personalstöd/kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog

· Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget

· Som serviceelektriker hos oss kan du vid behov få erbjudande om servicebil - som du också har möjlighet att använda utanför arbetstid

 

Midroc har för 2a året i rad utsetts till Sveriges Bästa Arbetsgivare och vi vet att vår kultur och människorna som är med och skapar den har en avgörande del i vår framgång och vidareutveckling som bolag.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.

Stad
Uppsala
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2021-03-16
Sök jobbet