2021-12-04

Service-, styr & regler- och industrielektriker sökes till Tierp

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 byter vi namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

 

Trivs du riktigt bra i din yrkesroll som elektriker och är nyfiken på Midroc? 

Vi på Midroc Electro söker förstärkning till vårt kontor i Tierp. Våra kunder finns i dag inom t.ex. kommun, vatten och avloppsanläggningar, kommersiella fastigheter samt industri och kärnkraft. Vi ser också att efterfrågan på våra tjänster ökar. Som elektriker hos oss är dina främsta arbetsuppgifter att utföra reparationer, installationer och felsökningar på både nyproduktion, utbyggnader och befintliga anläggningar. 

 

Hos oss på Midroc Electro finns tryggheten och möjligheterna som ett stort stabilt företag kan erbjuda, men med teamkänslan av att arbeta i ett litet företag. I vår egna affärsskola Midroc Business School vidareutbildar vi våra montörer, projektledare och chefer. 

 

Vi söker nu dig som är självgående och van att ta egna initiativ då det förekommer en del ensamarbete. Vi ser även att du är social, utåtriktad och har ett gott kundbemötande då stora delar av arbetet utförs på plats hos våra kunder. 

 

Krav
Du har godkänd el-utbildning på gymnasienivå och ECY-certifikat. Erfarenhet från arbete i industrimiljö är meriterande. 


B-körkort är också ett krav.

Anställningsform/Arbetstider: Tillsvidareanställning / Dagtid 
 
Din anställning hos Midroc Electro  
Förutom att du får engagerade kollegor kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:  
* Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag  
* Möjlighet till personlig utveckling  
* En spännande miljö i stabilt och expansivt företag  
* Friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna sjukvårdsgruppförsäkring  
* Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal  
* Servicebil som förmånsbil

* Möjlighet till resjobb

* På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!  
 
Vi ser fram emot din ansökan! 

Urval sker löpande.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Tierp
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2021-12-04
Sök jobbet

Kontaktperson

{{ model.Title }}

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}