Security söker tekniker och montörer i Örebro

Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll. Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov – lösningar som håller över tid och tål att utvecklas. Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende. För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.

Söker du en ny utmaning? Brinner du för service och kundvård? Hos oss på Midroc Electro finns tryggheten och möjligheterna som ett stort företag kan erbjuda, men med teamkänslan av att arbeta i ett litet företag.  

Midroc Electro i Örebro befinner sig i ett expansivt skede och behöver förstärka organisationen ytterligare och söker nu Tekniker och Montörer inom säkerhet och tele. Vi söker dig som vill arbeta med kundanpassade kommunikations- och säkerhetslösningar inom brandlarm, passersystem, inbrottslarm, CCTV system och överordnade system.

Arbete som Tekniker innefattar installation, driftsättning, felsökning och dokumentation av tele- och säkerhetsanläggningar. Det innebär ett självständigt arbete med en god känsla för kundrelationer. 

Arbete som Montör hos oss innefattar installation och underhåll av tele- och säkerhetsanläggningar. Du kommer att arbeta i nära kontakt till kund som finns i våra olika branscher.

Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som har teknisk eller El-tekniskt gymnasium och erfarenhet från självständigt driftsättningsarbete av teleteknisk utrustning samt från brandlarm-, passer-, cctv- och inbrottslarm är en meriterande. B-körkort är ett krav. Som person är du en problemlösare som trivs med kundrelationer och har förståelse för kundens önskemål. Du har hög ansvarskänsla och vill prestera, samt trivs med att arbeta enskilt och i projekt. B-körkort är ett krav.  

Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete – sök idag! Urval sker löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 3600 medarbetare och under 2017 omsatte vi 6,7 miljarder kronor.