Säljare/beredare till Security

Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll. Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov – lösningar som håller över tid och tål att utvecklas. Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende. För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.

 

Bli Securitys nästa säljare!

Brinner du för säkerhetsfrågor och försäljning och vill arbeta på ett av Sveriges största elteknikföretag? Vill du utvecklas i en spännande och stabil miljö i en tjänst där du har stor frihet under ansvar och många stimulerande utmaningar att ta dig an? Vill du vara med och skapa något nytt och påverka vår tillväxtresa? Då kan tjänsten som säljare/beredare i Stockholm vara ditt nästa jobb.

Om oss: 

Vi inom Midroc Security arbetar leverantörsoberoende med spännande och komplexa kommunikations- och säkerhetslösningar till våra kunder som finns inom väldigt många olika branscher och områden. När du kommer till Midroc kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla. Hos oss sitter kulturen inte i väggarna, vi skapar den tillsammans. Vi tror att bästa sättet att nå framgång genom samarbete och engagemang. tillsammans kan vi utveckla, förändra och förbättra.

Om rollen: 

Inom Security har vi en avdelning med säljare/beredare som arbetar på uppdrag av våra avdelningar i Sverige. Du kommer att bli en del av det nationella säljteamet och samtidigt arbeta tätt tillsammans med avdelningschef och medarbetare på vår avdelning i Stockholm. Ett viktigt uppdrag för dig där blir att utveckla nya kundrelationer och uppdrag samt hålla kontakt med våra befintliga kunder. Arbetet är utåtriktande och du kommer att ha kontakt med våra samarbetspartners, driva kundevent och representera Midroc i mässor mm. Övriga arbetsuppgifter är klassiska säljar/beredaruppgifter som att bereda kalkyler för skriftliga anbud, från skiss beräkna och komma med anpassad lösning, från en ritning mängda och sätta pris.

Vi erbjuder dig: 

  • Ett arbete i ett hållbart företag som växer
  • Möjligheten till personlig utveckling, fortbildning och karriär
  • Kompetenta kollegor som du varje dag samarbetar och att har roligt tillsammans med
  • En möjlighet att vara med och skapa något nytt
  • En rad unika personalförmåner som vi gärna berättar mer om

Dina erfarenheter och kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet från säkerhetsbranschen samt tidigare vana vid dator- och nätverkslösningar. Erfarenhet från brand- och inbrottslarm, passer- och/eller cctv- är ett krav. 

Din personlighet: 

Det är först och främst viktigt att du har ett starkt affärssinne och brinner för att hitta rätt lösning till kund. Du behöver vara en person som trivs i ett självständigt arbete med stor frihet och som vill uppnå goda resultat. Du ser utmaningar som möjligheter och är kreativ i ditt sinne. B-körkort är ett krav. Likaså svensk medborgare samt godkänd kontroll hos Polismyndighetens belastningsregister.

Din utmaning:

  • Etablera Midroc Security inom Stockholmsområdet
  • Stundtals jobba mot deadlines och ta snabba beslut

Vill du anta utmaningen?

Välkommen med din ansökan! Under ansökningstiden så gör vi ett löpande urval. Undrar du över något kan du kontakta försäljningschef Joakim Akre: telefon: 010-470 74 80

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Tjänsten är förlagd på vårt kontor i Bromma.

Vill du veta mer om Midroc Security? 

  • Läs mer om oss på vår hemsida, klicka här
  • och här sid 14 kan du läsa ett reportage om ett av våra många uppdrag, klicka här

Vi ser framemot att höra från dig!

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.