2021-05-15

Säljare till Security

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Brinner du för säkerhetsfrågor och försäljning och vill arbeta på ett av Sveriges största elteknikföretag?

Vill du utvecklas i en spännande och stabil miljö i en tjänst där du har stor frihet under ansvar och många stimulerande utmaningar att ta dig an? Vill du vara med och skapa något nytt och påverka vår tillväxtresa? Då kan tjänsten som säljare i Göteborg vara ditt nästa jobb.

Vi inom Midroc Security arbetar med spännande och komplexa säkerhetslösningar till våra kunder som finns inom väldigt många olika branscher och områden. Oavsett om det gäller brandlarm, inbrottslarm, passagesystem, kameraövervakning, överordnat system eller låsteknik handlar hela vårt säkerhetsarbete om att ligga steget före. Dessutom är vi leverantörsoberoende.

Om rollen

Du kommer att arbeta med försäljning av Midroc Securitys kundanpassade kommunikations- och säkerhetslösningar inom:

 • Brand- och Utrymningslarm
 • Passersystem
 • Inbrottslarm
 • CCTV
 • Överordnadesystem
 • Låsteknik

Du kommer att vara med och påbörja en ny del i Göteborg som första säljare i regionen. Samtidigt arbetar du tätt tillsammans med avdelningschefen och medarbetarna på vår avdelning i Göteborg för att utveckla nya kundrelationer och uppdrag. I rollen ingår att även att bearbeta våra befintliga kunder. Du kommer att skapa relationer med våra samarbetspartners, driva kundevent och delta i mässor.

Vi erbjuder dig

 • Ett arbete i ett hållbart företag som växer.
 • Möjligheten till personlig utveckling, fortbildning och karriär.
 • Kompetenta kollegor som du varje dag samarbetar med.
 • En möjlighet att vara med och skapa något nytt.
 • En rad unika personalförmåner som vi gärna berättar mer om!
 • Möjlighet att påverka arbetssättet för en ny sälj del inom Midroc Security Göteborg

Din utmaning

 • Bereder och grundlägger kalkyler för skriftliga anbud.
 • Från skiss beräkna och komma med anpassad lösning.
 • Från en ritning mängda och sätta pris.
 • Förstärka & etablera Midroc Security inom Göteborgsområdet och med omnejd. Vi har även nationella kunder så resor inom hela landet kommer att förekomma.
 • Stundtals jobba mot deadlines och ta snabba beslut.

Dina erfarenheter och kvalifikationer

Vi söker dig som har t ex. elteknisk bakgrund, erfarenhet från säkerhetsbranschen samt tidigare vana vid dator- och nätverkslösningar. Erfarenhet från brand- och inbrottslarm, passersystem och CCTV är ett krav samt förmåga att skapa goda relationer med kunder. Erfarenhet av låsteknik är ett plus.

Din personlighet

Det är först och främst viktigt att du har ett starkt affärssinne och brinner för att hitta rätt lösning till kund. Du behöver vara en person som trivs i ett självständigt arbete med stor frihet, eget ansvar och som vill uppnå goda resultat. Du ser utmaningar som möjligheter och är kreativ i ditt sinne.

Du måste vara en lagspelare och ha förståelse att kunderna och spelarna på plan är viktigast.

B-körkort är ett krav, likaså svenskt medborgarskap samt godkänd kontroll hos Polismyndighetens misstanke- och belastningsregister.

 

Är du intresserad?

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 15/5. Under ansökningstiden så gör vi ett löpande urval.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Tjänsten är förlagd på vårt kontor i Arendal Göteborg.

Vid frågor kring tjänsten kontakt

Lars Karlsson, Avdelningschef Midroc Security Göteborg. Telefon: 010-470 75 58

E-post: Lars.karlsson@midroc.se                  

Vill du veta mer om Midroc Security?

Vi jobbar enligt mottot ”Together to get there”. Vi tror på att göra saker tillsammans och vi skapar möjligheter att ta vara på såväl olikheter som likheter. Vi är övertygade om att mångfald är en förutsättning för både innovation och utveckling.

Läs mer om oss på vår hemsida: https://www.midroc.se/tjanster-entreprenad/losningar/electro/sakerhetslosningar/

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.

Stad
Göteborg
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Övrigt tekniskt arbete
Sista ansökningsdag
2021-05-15
Sök jobbet