2022-01-16

Säkerhetstekniker till Security

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 byter vi namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Har du erfarenhet från självständigt driftsättningsarbete av säkerhetsanläggningar? Vill du ha ett flexibelt och självständigt jobb? I rollen som säkerhetstekniker hos oss får du chansen till just det.

Inom Security på Midroc Electro arbetar vi med spännande och komplexa säkerhetslösningar till våra kunder som finns inom väldigt många olika branscher och områden. Oavsett om det gäller brandlarm, inbrottslarm, passagesystem, kameraövervakning, överordnat system eller låsteknik handlar hela vårt säkerhetsarbete om att ligga steget före.

Vi söker nu säkerhetekniker på flera orter i Sverige: Göteborg, Varberg, Karlstad, Örebro, Borlänge, Gävle, Jönköping och Skövde!

I arbetet som säkerhetstekniker hos oss kommer du att jobba med driftsättning, service, felsökning och dokumentation av våra kunders säkerhetsanläggningar. Arbete med eftermarknad, service samt att instruera kunderna i användningen av deras anläggningar. 

Är du rätt person?
Som säkerhetstekniker har du erfarenhet från säkerhetsbranschen och tidigare vana vid dator- och nätverkslösningar. Du har ett stort intresse för teknik. Du skall kunna jobba i grupp samt individuellt och vara en lagspelare. Vi ser gärna att du har förmåga att samarbeta och skapa relationer med både externa och interna kontakter. Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en vilja att lyckas.

Drivs du av att arbeta med problemlösning och olika typer av arbetsuppgifter? Midroc anpassar dina tidigare erfarenheter med de uppdrag som ska genomföras. Vi  kompletterar gärna med kompetensutveckling efter det personliga behovet. 

Krav  
Du som söker har el eller teknisk utbildning samt B-körkort då resor inom regionen kan förekomma. God svenska eller engelska i tal och skrift. Erfarenhet från självständigt driftsättningsarbete av säkerhetsanläggningar är ett krav, samt erfarenhet av installation och service av passage, CCTV eller inbrottslarm.

Vi anpassar rollen efter dina tidigare erfarenheter och arbetar ständigt med kompetensutveckling efter det personliga behovet. Våra system bygger på dator- och nätverkslösningar varför kunskap om datorer är en förutsättning. Registerutdrag från belastningsregistret kommer efterfrågas vid en eventuell anställning. 


Din anställning hos Midroc Electro:

Förutom att du får grymma kollegor hos oss, kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat: 
* Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag 
* Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär 
* Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt med för att lösa våra uppdrag 
* En spännande miljö i stabilt och expansivt familjeföretag  
* Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring 
* Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal 
* På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum! 

Urval sker löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt!

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Olika orter
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2022-01-16
Sök jobbet

Kontaktperson

{{ model.Title }}

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}