2021-11-12

Säkerhetstekniker till Göteborg

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 byter vi namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Midroc Security i Göteborg söker en driven säkerhetstekniker! Trivs du att arbeta med både nyinstallationer och service inom inbrottslarm, passagesystem, brandlarm och CCTV?  Då kan vi erbjuda dig ett spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter.  Vi är idag 20 medarbetare på avdelningen och arbetar både med entreprenader i projektform samt serviceuppdrag.  

Dig vi söker 
Som säkerhetstekniker har du erfarenhet från säkerhetsbranschen och tidigare vana vid dator- och nätverkslösningar. Du har ett stort intresse för teknik. Du skall kunna jobba i grupp samt individuellt och vara en lagspelare. Vi ser gärna att du har förmåga att samarbeta och skapa relationer med både externa och interna kontakter. Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en vilja att lyckas.

Drivs du av att arbeta med problemlösning och olika typer av arbetsuppgifter? Midroc anpassar dina tidigare erfarenheter med de uppdrag som ska genomföras. Vi  kompletterar gärna med kompetensutveckling efter det personliga behovet. 

Krav  
Du som söker har el eller teknisk utbildning samt B-körkort då resor inom regionen kan förekomma. God svenska eller engelska i tal och skrift. Registerutdrag från misstanke- och belastningsregistret kommer efterfrågas vid en eventuell anställning. Självständigt driftsättningsarbete av teleteknisk utrustning samt från brandlarm-, passer-, cctv- och inbrottslarm är ett krav. 

Din anställning hos Midroc Electro:

Förutom att du får grymma kollegor hos oss, kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat: 
* Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag 
* Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär 
* Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt med för att lösa våra uppdrag 
* En spännande miljö i stabilt och expansivt familjeföretag  
* Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring 
* Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal 
* På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum! 

Urval sker löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. 
Har du frågor är du välkommen att kontakta projektledare Mikael Vindrot tel: 070-180 14 06 alt. mikael.vindrot@midroc.se

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Göteborg
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2021-11-12
Sök jobbet

Kontaktperson

{{ model.Title }}

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}