Säkerhetstekniker Halland

Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll. Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov – lösningar som håller över tid och tål att utvecklas. Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende. För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.

Midroc Security i Halland söker en driven Säkerhetstekniker till vårat team:

Vi är idag 5 medarbetare på avdelningen och sysslar framförallt med säkerhetssystem såsom brandlarm, inbrottslarm, passersystem och CCTV. Vi arbetar både med entreprenader i projektform och med serviceuppdrag. Våra kunder omfattar allt från myndigheter till mindre företag.

Vår målsättning är att vara såväl kundernas som medarbetarnas förstahandsval och därmed genomföra fler större entreprenader och samarbeta med fler kunder i området.

Din erfarenhet
Vi är en flexibel arbetsgivare som anpassar rollen efter dina tidigare erfarenheter och arbetar ständigt med kompetensutveckling efter det personliga behovet. Det är dock viktigt att du har en elteknisk bakgrund. Våra system bygger på dator- och nätverkslösningar varför kunskap om datorer är en förutsättning. 

Som säkerhetstekniker har du erfarenhet från säkerhetsbranschen och tidigare vana vid dator- och nätverkslösningar. Självständigt driftsättningsarbete av teleteknisk utrustning samt från brandlarm-, passer-, cctv- och inbrottslarm är meriterande.

Trivs du att arbeta med både nyinstallationer och service inom inbrottslarm, passagesystem, brandlarm och CCTV?  Då kan vi erbjuda dig ett spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter.

Drivs du av att arbeta med problemlösning och olika typer av arbetsuppgifter? Midroc anpassar dina tidigare erfarenheter med de uppdrag som ska genomföras. Vi  kompletterar gärna med kompetensutveckling efter det personliga behovet.

Du har förmåga att samarbeta och skapa relationer med både externa och interna kontakter. Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en vilja att lyckas.

Krav 

 • Erfarenhet från branschen
 • Goda datorkunskaper
 • B-Körkort
 • God svenska eller engelska i tal och skrift.
 • Godkänd kontroll från Polismyndighetens belastningsregister. (intyg krävs)

Vi erbjuder dig:

 • En familjär känsla med de möjligheter som ges av att arbeta i ett stort företag.
 • Spännande miljö i ett expansivt företag
 • Intressanta och varierande uppdrag; Möjligheten att få arbeta med branschledande kunder.
 • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar där arbetsuppgiften sätts i fokus.
 • Trevliga kollegor; Vi jobbar professionellt med att lösa projektfrågor. Vi samarbetar och har ett starkt nätverk inom företaget.
 • Vi sätter medarbetarna i centrum; därför är vi stolta över att ge våra anställda goda villkor.

Övrigt 
Vid frågor kring tjänsten kontakta Martin Olausson, martin.olausson@midroc.se

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 3600 medarbetare och under 2017 omsatte vi 6,7 miljarder kronor.