2021-04-30

Rörsvetsare sökes till Midroc Mechanical AB

Midroc Mechanical AB ingår i Midroc Europe AB som är en heltäckande koncern inom affärsområdena fastighet, bygg, industri och miljö. Företagets mål som strategisk partner är att stärka kundens konkurrenskraft och leverera nytänkande och hållbara lösningar som bidrar till en bättre framtid för alla. Med unika arbetsmetoder och lång erfarenhet är Midroc Mechanical AB specialiserade på konstruktion, tillverkning och montering av skräddarsydda industrianläggningar.

Rörsvetsare sökes till Midroc Mechanical med placeringsort Ödsmål eller Göteborg

Midroc Mechanical är ett bolag inom Midroc-koncernen som bildades 2019 genom en sammanslagning av ett antal affärsområden från andra Midroc-bolag. Midroc Mechanical AB erbjuder kvalificerade tjänster inom rör- och mekaniska projekt, underhåll samt service på den nordiska marknaden. Målsättningen för bolaget är att skapa en hållbar och lönsam tillväxt de kommande åren.

Arbetsuppgifter

Som rörsvetsare är du specialist och ska arbeta med svetsning av processledningar, fjärrvärmeanläggningar, gasledningar, rörledningar, tryckkärl och liknande. Du deltar i underhållsarbete och installationer utifrån kundens beställningar med fokus på kvalité.

I tjänsten ingår regelbundna resor då huvudparten av arbetet sker ute hos våra kunder. Arbetet är främst förlagt kring västkusten men resor till andra delar av Sverige och andra Nordiska länder kan förekomma. 

Kvalifikationer

  • Fem års erfarenhet av rörsvetsning
  • Godkänd svetsprövning i något av nedanstående för enligt SS-EN ISO 9606-1
  • Metod 111
  • Metod 141
  • Metod 136
  • B-körkort.

Meriterande

  • Goda kunskaper i ritningsläsning
  • Utbildning i ”Heta arbeten”

Det är även meriterande om du har utbildning i fallskydd, säkra lyft, SSG utbildningar samt utbildning i mobil arbetsplattform.

Som person är du noggrann med stort fokus på kvalitén. Du har förmåga att arbeta självständigt såväl som i team.

För att söka tjänsten

Ansökningar i form av CV samt eventuella kompletterande ansökningshandlingar skickas till mml.rekrytering@midroc.se. Sista datum att söka tjänsten är 2021-04-30.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.

Stad
Stenungsund
Bolag
Midroc Mechanical
Typ av tjänst
Industriell tillverkning & underhåll
Sista ansökningsdag
2021-04-30