Rör- och mekanikkonstruktör till Midroc Project Management

Midroc Project Management är ett konsultföretag som utvecklar och utför projekt för industri-, energi- och byggsektorn, både i Sverige och utomlands. Bolaget har ca 120 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Lysekil och Avesta. Midroc Project Management AB är ett av Midrocbolagen i Midroc Europe som 2019 blev utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare, och vi söker nu en ny förmåga för att stärka vårt team!

Rollen som rör- och mekanikkonstruktör
Som rör- och mekanikkonstruktör kommer du att arbeta självständigt med konstruktion eller leda och ansvara för mindre uppdrag. För dig med ledarerfarenhet kan det även bli aktuellt att ta ledande roller i större projekt. På Midroc kommer du ingå i ett starkt team med ca 8 konsulter och initialt vara ute hos en av våra största kunder i Stockholmsområdet där du kommer att arbeta tillsammans med flera andra kollegor från Midroc.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Förstudier
• Kalkyler
• Tekniska lösningar
• Hållfasthetsberäkningar
• Basic- och detaljprojektering


Vem är du:
På Midroc gillar vi att jobba tillsammans och värdesätter därmed din förmåga att arbeta i lag och att skapa goda relationer, internt såväl som externt. Vi tror också att du är noggrann, lyhörd och lösningsorienterad för att, som konsult, kunna möta kundens behov och driva det vidare mot ett väl genomfört projekt. För att trivas i rollen är du självgående och trygg i din yrkesroll.


Krav:
• Högskole- eller Civilingenjör eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Flerårig erfarenhet som rör- eller mekanikkonstruktör
• Erfarenhet av Auto Cad Plant 3D eller Aveva E3D
• Erfarenhet i beräkningsprogramvaror såsom CAE-Pipe, Ceasar II, Rohr2
• Svenska och Engelska i tal och skrift
• B-körkort


Meriterande:
• Smart Plant 3D
• SAP R3, Maximo underhållssystem
• Erfarenhet av Inventor eller PDMS
• Erfarenhet från konsultroll


Vilka är vi
Vi är Sveriges Bästa Arbetsgivare och är ett av 100 karriärföretag 2019, och vi vet att vår kultur och människorna som är med och skapar den har en avgörande del i vår framgång och vidareutveckling som bolag. Tillsammans skapar vi en inkluderande miljö som tar tillvara på vår mångfald. Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort, och med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen, kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet och samarbeta kring spännande affärsmöjligheter med våra skickliga systerbolag utspridda över hela Sverige. Hos oss får du chansen att driva din egen utvecklingsresa som konsult genom varierande uppdrag hos spännande kunder, alltid med stöd av närmaste chef, kollegor och vår egna Midroc Business School. På Midroc jobbar vi tillsammans för att nå ditt nästa drömprojekt och samtidigt ger vi dig också förutsättningarna för att kunna ha en bra balans mellan jobb och fritid genom flexibla arbetstider.


Till detta erbjuder vi goda villkor i form av konkurrenskraftig ersättning, pension, rekrytering-och uppdragsbonusar, försäkringslösningar, friskvård och en digital arbetsplats i framkant.


Övrigt
Placeringsort: Stockholm
Skulle du passa i vårt team och delar vår vision om framtiden? Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2020-10-31. Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.