Projektledare/projektchef

Vi på Midroc tror på att göra saker tillsammans. Och faktum är att det är grunden i hela vår verksamhet. Det är inte på egen hand, utan tillsammans, som vi kan utveckla, förändra och förbättra.

Midroc Alucrom är Sverige främsta rostskyddsentreprenör, vi kan konsten att ytbehandla. Vi erbjuder blästring, avancerad ytbehandling och rostskyddsmålning ute på fält eller på våra fasta målningsstationer.

Med mer än 60 års erfarenhet vet vi vad vi pratar om. Vår långa erfarenhet, kompetens, projektförmåga och i många fall produktionsmetoder leder till att vi kan erbjuda kostnadseffektiva ytbehandlingslösningar.

Vilka är Midroc Alucrom?
Sedan 1996 ingår vi i Midroc Europe, som idag finns på 70 orter i Sverige. Tillsammans skapar vi en inkluderande miljö som tar tillvara på vår mångfald. Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort, och med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen, kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet och samarbeta kring spännande affärsmöjligheter med våra skickliga systerbolag utspridda över hela Sverige.

Eftersom Alucrom Entreprenad växer i hela landet behöver vi fler duktiga projektchefer som vill vara en och bidra till vår och våra kunders utveckling och framgång. Placering för tjänsterna avser i Sverige, i region syd, region väst och i region öst/norr.

Som projektchef hos Midroc Alucrom ansvarar du för hela projektets genomförande från kalkylstart till slutfört arbete. Projektplanering och genomförande vad det gäller resurser, ekonomi, tid och kvalitet i såväl anbudsskede som i genomförande av projekten ”on site”. Vi tror att du har ett brinnande intresse för styrning, och ser vikten av att ha långsiktiga relationer med våra underleverantörer. Som projektchef tycker du om att arbeta med kunder och kundrelationer. Du har förmåga att arbeta strukturerat och resultatinriktat, och har en ledarstil som skapar engagemang och handlingskraft genom delaktighet och samverkan. Du har ekonomiskt resultatansvar, personalansvar för dina medarbetare i respektive projekt. Du utvecklar och leder våra projekt mot uppsatta mål baserade på kundens krav och Midroc Alucroms affärsplan med tydligt fokus på säkerhet, miljö, lönsamhet och effektivitet. Som projektchef arbetar du tillsammans med dina kollegor i nära relation till våra kunder och underleverantörer i våra uppdrag samt ingår i Affärsområdets ledningsgrupp.

Självklart är det en merit om du har erfarenhet inom ytbehandling, med framför allt tror vi att du som söker har erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt i enlighet med de regler, lagar och standarder för miljö, arbetsmiljö & säkerhet samt kvalitet som gäller för entreprenad- och byggbranschen. Vi gillar att jobba tillsammans och värdesätter därmed din förmåga att arbeta i lag och att skapa goda relationer, internt såväl som externt. Vi tror också att du är lösningsorienterad, självgående och lyhörd för att, kunna lyssna in kundens behov och driva det vidare mot ett väl genomfört projekt.

Skulle du passa i vårt team och delar vår vision om framtiden? Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 30 september.

Maila din ansökan till HR Manager Lotta Jansson:
lotta.jansson@midroc.se

Frågor om tjänsten, välkommen att kontakta:
Business Area Manager Stefan Bernhardtz - Telefon 010 470 73 09

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.